Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım’ın başrolündeki Aziz, fenomen bir dizi olmaya aday!

Murat Yıldırım’ın başrolündeki Aziz, fenomen bir dizi olmaya aday!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yeni sezonda izleyeceğimiz Aziz dizisi ile ilgili her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli dizilerini yayından kaldırmak zorunda kalan Show TV, ekrandaki son dizisi olan Şahsiyet’in de yakında bitmesi ile dizisiz kalacak.

Ancak kanalın yeni sezon için çok iddialı yapımları hazırlık aşamasında. Antakya’da çekimleri Eylül ayında başlayacak olan Aziz, yeni dönemin en iddialı yapımlarının başında geliyor. Dizinin oyuncu kadrosuna ve hikayesine bakıldığı zaman fenomen olmaya aday bir yapım olduğunu hemen görebilirsiniz.

Murat Yıldırım, proje için ilk imza atan isim olmuştu. Ardından da Melisa Şenolsun’un partneri olacağı ortaya çıktı. Ancak sosyal medyadan büyük tepki alan Şenolsun yapımcı ile anlaşarak dizide yer ayrıldı. Ayrılık nedeni arasında sosyal medya tepkileri var mı bilinmez…

1930’lu yıllarda Antakya’da geçen hikaye izleyicilere çok farklı bir deneyim yaşatacak. Aziz, bir Fransız askerinin ölümüne sebep olduktan sonra ailesini ve en büyük aşkı Dilruba’yı terk etme zorunda kalacak. Aziz, bu olayın unutulması sonrasında döneceği Antakya’da bambaşka bir hayatın kapılarını açacak.

Hatay’ın Türkiye’ye katılmasının öncesindeki süreçte geçecek olan hikayede önemli oyuncular bir araya geldi. Melisa Şenolsun yerine Damla Sönmez ile anlaşılması izleyicileri çok mutlu etti. Dilruba karakterine hayat verecek olan güzel oyuncunun çok iyi bir seçim olduğunu dizi hayranları sosyal medya mesajlarıyla ortaya koydu.

Murat Yıldırım'ın başrolündeki Aziz, fenomen bir dizi olmaya aday! 22

Aziz Payidar olarak izleyeceğimiz Murat Yıldırım’ın bir başka partneri ise Efnan karakterini canlandıracak olan Simay Barlas oldu. Genç oyuncu Zalim İstanbul dizisinde Damla karakteri ile çok sevilmişti. Barlas adına çok iyi bir anlaşma olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Aziz dizisinin tecrübeli isimleri de dikkatlerden kaçmıyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Güven Murat Akpınar, Ayten Soykök, Eren Hacısalihoğlu gibi önemli oyuncular hikayenin başarısı için çalışacak.

Tecrübeli isimlerin bir araya gelmesi ile birlikte Aziz dizisinin kadrosu tamamlanmak üzere… Dizinin yeni sezonda çok etkileyici bir hikaye ve oyunculuk performansları ile güçlü reytingler alması kimseyi şaşırtmayacaktır.