Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani Aziz’in kadrosuna katıldı, çiftin hayranları mutluluktan havaya uçtu!

Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani Aziz’in kadrosuna katıldı, çiftin hayranları mutluluktan havaya uçtu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV ekranlarında yayınlanan ve yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Aziz dizisinin kadrosu genişliyor.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar ve Fırat Tanış’ın da aralarında bulunduğu güçlü oyuncu kadrosunun rol aldığı yapıma, dizide ‘Aziz’ karakterine hayat veren Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani de katıldı.

Cuma akşamları milyonları ekrana kilitleyen dizide Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani sürpriz bir rolle yer alacak. Murat Yıldırım da instagram hesabından yaptığı paylaşımla eşine ‘Aramıza hoş geldin’ diyerek, kalp emojisi koydu.

Murat Yıldırım'ın eşi İman Elbani Aziz'in kadrosuna katıldı, çiftin hayranları mutluluktan havaya uçtu! 8

Aziz dizisi aynı zamanda, Fas asıllı olan İman Elbani’nin Türkiye’de kamera karşısına geçtiği ilk yapım olma özelliğini de taşıyor. Elbani’nin hangi rolle ekranda olacağı şimdiden büyük bir merak konusu olurken çiftin hayranları ise bu habere çok sevindi.

Murat Yıldırım’ın paylaşımının altına takipçileri tarafından ‘Reytinglerde zirve yapacağız’, ‘Çok iyi olacak’, ‘Efsane olacak sanki’ ve ‘Yenge’ gibi pek çok yorum yapıldı.

Murat Yıldırım'ın eşi İman Elbani Aziz'in kadrosuna katıldı, çiftin hayranları mutluluktan havaya uçtu! 9

2016 yılında evlenen çift mutluluklarıyla da sık sık adından söz ettiriyor. Aslen Faslı olan İmane Elbani, 2008 yılında Fas’ta katıldığı güzellik yarışmasında kraliçe seçildi.

Londra’da eğitim alan İman Elbani birçok dizi ve reklamda oynadı. Güçlü kadrosu, etkileyici hikayesi ile Aziz dizisi her Cuma saat 20.00’de Show TV’de izleyiciyle buluşuyor.