Ana sayfa Sosyal Medya Bu bir iyilik rekoru! Hande Erçel doğum gününde bağış rekoru kırdı!

Bu bir iyilik rekoru! Hande Erçel doğum gününde bağış rekoru kırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemlerde ünlü isimlerin doğum günlerinde hayranlarından hediye olarak sivil toplum örgütlerine bağışta bulunulmasını istemesi çok umut verici bir gelişme. Artık ünlüler doğum günlerinde çok güzel toplumsal iyilik hareketlerine imza atıyor. Bunun son örneği Hande Erçel oldu. Erçel, doğum gününde rekor bir bağışa imza attı.

24 Kasım Hande Erçel’in doğum günüydü. Güzel kalpli oyuncu doğum gününde hayranlarından kendisine hediye olarak Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışta bulunmasını istedi. Bunun üzerine hayranları Hande Erçel’in istediğini yerine getirdi ve derneğe bağışta bulundu.

Kampanyanın sonunda rekor bir bağış miktarına ulaşıldı. Erçel’in hayranlarından 300 bin liradan fazla bağış toplanmıştı. Bu rakam Kansersiz Yaşam Derneği’nin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Dernek paylaşımında şunları yazdı:

“Bizim kalbi boyundan büyük kahramanımız Hande’miz bu yıl da bizim için kanatlarını açtı. Dileklerinden bizim için tuttukları da vardı. Ve siz değerli bağışçılarımız sayesinde şu ana kadar 311,670 TL bağış toplandı. Bu rakamsal bir rekor değil. Bu bir iyilik rekoru.”

Annesini birkaç sene önce kanser sebebiyle kaybeden Hande Erçel, bu sebeple kanser hastalarına ayrı bir özen gösteriyor. Sosyal sorumluluk projesi olarak Kansersiz Yaşam Derneği’nin yüzü olan Hande Erçel, derneğin tanıtım filminde rol almış ve kanser hastalarına mücadelelerinde ışık olmuştu.

Hande Erçel’in bu başarısı hayranları tarafından da çok büyük takdirle karşılandı. Hande’yi çok seven ve onun için bağışta bulunan hayranları, kendilerine bu fırsatı tandığı için Hande Erçel’e çok teşekkür etti. Hande Erçel’in yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

 

Bu bir iyilik rekoru! Hande Erçel doğum gününde bağış rekoru kırdı! 11

Bu bir iyilik rekoru! Hande Erçel doğum gününde bağış rekoru kırdı! 12

Bu bir iyilik rekoru! Hande Erçel doğum gününde bağış rekoru kırdı! 13

Bu bir iyilik rekoru! Hande Erçel doğum gününde bağış rekoru kırdı! 14

Bu bir iyilik rekoru! Hande Erçel doğum gününde bağış rekoru kırdı! 15