Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum bomba gibi geliyor ama izleyici önyargılı!

Mahkum bomba gibi geliyor ama izleyici önyargılı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nu başrollerde izleyeceğimiz Mahkum dizisi çok yakında Fox TV’de yayınlanacak. Üçüncü tanıtımı da yayınlanan dizi oldukça kaliteli bir işin geldiğinin habercisi. Ancak izleyici yayıncı kanal sebebiyle önyargılı.

MF Yapım tarafından çekilen Mahkum dizisi, Innocent Defendant isimli yabancı bir dizinin uyarlaması. Yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı dizide ayrıca Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizide Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Hayal Köseoğlu, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış gibi isimler yer alıyor.

Mahkum dizisi, bir süre önce paylaştığı ve sıra dışı tasarıma sahip afişiyle bir hayli dikkat çekmişti. Dizinin şimdi de üçüncü tanıtımı yayınlandı. Tanıtımdaki çarpıcı sahneler bir hayli merak uyandırıcı. Son derece çarpıcı bir dizi olacağı aşikar Mahkum dizisi özellikle Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ferman karakteriyle kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Onur Tuna’nın hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Ancak Mahkum’u bekleyen çok önemli bir dezavantaj da var. Bu sezon arka arkaya aldığı final kararlarıyla ve yeni dizilere fazla şans tanımamasıyla dikkat çeken Fox TV’ye izleyici çok tepkili. Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün ve Misafir isimli diziler daha yedinci bölüme ulaşamadan kanalın kararıyla final yaptı.

Mahkum bomba gibi geliyor ama izleyici önyargılı! 7

Fox TV’nin bu kararları izleyicide büyük bir güvensizliğe yol açtı. Bugüne kadar izlemeye başladıkları tüm diziler kısa sürede final yapan izleyiciler, Mahkum’un da güzel bir dizi olmasına rağmen kısa sürede final yapacağına inanıyor.

Ancak Mahkum çok farklı bir dizi olabilir. Yeni dizinin yayınlanacağı gün de çok önemli. Eğer karşısında çok güçlü rakipler olmazsa, etkileyici hikayesiyle izleyiciyi içine çekerek uzun soluklu bir dizi olabilir.

Henüz yayın tarihi belli olmayan dizide bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulan Savcı Fırat Bulut’un hikayesi anlatılıyor. Eşiyle kızını öldürmekten yargılanan ancak hiçbir şey hatırlamayan Bulut’un suçsuz olduğunu mücadele çabası Mahkum dizisinin hikayesini oluşturuyor.