Ana sayfa Sosyal Medya Ne bakıyon Ramazan tatilde! Gönül Dağı’nın Ramazan’ı Cihat Süvarioğlu’nun yeni imajına espri üstüne espri!

Ne bakıyon Ramazan tatilde! Gönül Dağı’nın Ramazan’ı Cihat Süvarioğlu’nun yeni imajına espri üstüne espri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan ve ilk 30 bölümlük performansı ile büyük hayranlık uyandıran bir dizi Gönül Dağı… Birinci sezonu tamamlanan dizinin en önemli karakterlerinden birisi de Ramazan…

Dizi hayranlarının kısa sürede tutuklu kaldıkları bir isim oldu Cihat Süvarioğlu… Ramazan performansı ile o kadar çok kişiyi etkiledi ki, oyuncu adına müthiş bir kariyer sıçraması yaşandığı ortada…

Gönül Dağı dizisinin her yeni bölümü büyük bir heyecanla beklendi. Özellikle de Ramazan sahnelerinde birçok kişi ekrana kilitlendi… Zira dizinin komedi yönü de izleyicileri şaşırtan ve güldüren ismi de Cihat Süvarioğlu oldu..

Ne bakıyon Ramazan tatilde! Gönül Dağı'nın Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu'nun yeni imajına espri üstüne espri! 8

Sette de arkadaşlarına yaptığı şakalarla bilinen oyuncu şimdilerde tatilde… Geçtiğimiz ay sezon finali yapan Gönül Dağı dizisinin oyuncuları Eylül ayında yeniden sette olacak.

Pandemi sorunlarını birçok kez yaşayan Gönül Dağı dizi ekibi Eskişehir’deki çekimlerde bir hayli yoruldu. Şimdi tatil zamanı. Cihat Süvarioğlu da tatil haliyle dikkatleri çekti.

Oyuncuyu kimi hayranları uzamış saçları ve sakalları ile tanımakta zorlanabilir. Dizideki Ramazan halinden hiç eser kalmayan oyuncunun sportif tarzı da dikkat çekiyor.

Birçok dizi hayranı ünlü oyuncunun instagram hesabından yaptığı Alaçatı pozuna ilginç esprilerle yanıt verdi.

Ne bakıyon Ramazan tatilde! Gönül Dağı'nın Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu'nun yeni imajına espri üstüne espri! 9

Özellikle Ramazan karakterinin repliklerinde yer alan, “Ne bakıyon” yakıştırması yapan hayranlar, farklı esprilerle dizideki karakteri ne kadar özümsediklerini gösterdiler.

“Ne bakıyon hiç mi tatile giden adam görmedin” diye yazan takipçiler var. Ayrıca, “Ne bakıyon hiç mi sakallı adam görmedin” esprileri de yapıldı.

Bir dizi hayranı ise şöyle yazdı: “Ne bakıyon? Hiç mi Alaçatı’da kapri giyen birini görmedin der gibi..”