Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisinde her şey olumlu tek bir şey hariç!

Baş Belası dizisinde her şey olumlu tek bir şey hariç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Baş Belası dizisi etkileyici bir yapım oldu. İlk 3 bölümü yayınlanan dizi birçok kişiyi etkiledi ve ekran başına geçmeye ikna etti.

Polisiye bir dizi ama içinde bolca komedi öğeleri bulunuyor. İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisi de çok iyi seçim olarak öne çıktı. İki başrol oyuncusunun uyumlu halleri dizi hayranlarını da mest etti. Şahin ile İpek karakterleri sosyal medyayı en çok etkileyen dizi çiftlerinden birisi olmayı başardı.

Baş Belası dizisinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen dizi hayranlarının bir itirazı var. Çok güzel bir dizi olduğu yorumları sosyal medyada artarak devam ediyor. Her yeni bölüm izleyicileri daha çok projenin içine çekiyor. Ancak bir sorun var.

Bu sorun izleyicilerin yeterince tanıtım yapılmadığı ve dizinin reytinglerinin de düşük kaldığı yönündeki eleştirileri ile dikkat çekiyor.

Baş Belası dizisinde her şey olumlu tek bir şey hariç! 7

atv’nin Baş Belası için daha fazla çaba sergilemesini isteyen dizi hayranları, yaz aylarında izleyici sadakati oluşturulmasını ve kış sezonunda da hikayenin devam etmesini istiyor.

Dizinin kış sezonunda zorlanma ihtimali var. Bu nedenle de atv’den en büyük beklenti daha fazla tanıtım yapılması, dizinin geniş kitlelere duyurulması yönünde oldu.

Dizi hayranları, setten fotoğrafların paylaşılmasını istiyor. Ayrıca kamera arkası görüntülerinin yayınlanarak ilginin artırılabileceğini ifade eden hayranlar, canlı yayınlar da istiyor. Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu’nun selfi çekerek dizinin tanıtımına katkı yapmasını bekleyen Baş Belası hayranları sosyal medyada bu konuda hem yapımcının hem de atv’nin dikkatini çekmeye çalışyor.