Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Camdaki Kız ne de Kuruluş Osman! Reytinglerin efendisi Gönül Dağı!

Ne Camdaki Kız ne de Kuruluş Osman! Reytinglerin efendisi Gönül Dağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi her hafta reytinglerini artırarak ilerliyor. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi geçen sezon elde ettiği yüksek reytingleri yeniden yakalamayı başardı.

Bu sezon için ise TRT1 ekranında yayınlanan dizinin başardığı çok önemli bir şey var… Bugüne kadar hiçbir dizinin elde edemediği, tüm izleyici gruplarında iki haneli reytinglere ulaşma başarısını Gönül Dağı sağladı…

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 42. bölümünde reytingler tüm gruplarda yükseliş sergiledi. Tüm kişiler, AB ve ABC1 gruplarında birbirine yakın oranlar elde eden dizinin bu sezon kaydedilen en yüksek rakamlara ulaşması da büyük bir başarı olarak hanesine yazıldı.

TRT1’in en başarılı dizisi olarak da ışık gibi parlayan Gönül Dağı’nda birbirinden farklı duyguları aynı anda yaşamak mümkün. Hem eğlenebileceğiniz hem üzülebileceğiniz sahnelerin olduğu dizi; mutluluğu, dramı ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

Bu üç farklı duyguyu aynı anda ekranda buluşturmak gibi etkili bir çıkış yapan Gönül Dağı dizisi bu sayede de 2021-2022 sezonunun en başarılı dizisi olarak kayıtlara geçti.

TRT1’in başarılı dizisi bu atağı ile sezonun en iyi dizileri Camdaki Kız ile Kuruluş Osman’ı da tüm kategorilerde geride bırakarak en çok izlenen dizi unvanını elde etti.