Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Şenolsun’un kalbi boş, tek düşüncesi yeni dizisi!

Melisa Şenolsun’un kalbi boş, tek düşüncesi yeni dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisine Rüya karakteri ile katılan ünlü oyuncu Melisa Şenolsun hayatından çok memnun. Dizinin ikinci sezonundan itibaren hikayede yer alan Rüya, Han’ın yeni sevgilisi oldu.

Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı İnci karakterinin hikayeden çıkmasının ardından, Melisa Şenolsun denge unsuru olarak diziye katıldı. İnci’den sonra Han’ın hikayesi Rüya karakteri üzerinden ilerledi… Şimdi de Ceylan olarak diziye Aslıhan Gürbüz katıldı.

Melisa Şenolsun, başarılı performansı ile dizide hayranlarını memnun ederken, her şeyin yolunda gittiğini de söyledi. Dizi çekimlerinden fırsat bularak arkadaşları ile buluşan oyuncu, Altın Kelebek ödül törenine hazırlandığını da söyledi.

Melisa Şenolsun, ödül törenine herkesi etkileyecek bir kıyafet ve imaj ile katılacak. Oyuncunun daha önce benzer etkinliklerde dekolteli kıyafetler tercih ettiği biliniyor.

Yoğun şekilde sette çalıştıklarını anlatan oyuncu, “Bir şey yapmıyorum. Masumlar Apartmanı’ndayım, çok keyifli ve çok güzel gidiyor” diye konuştu.

Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşadığı iddialarını sosyal medya hesabından ‘kalbim boş’ diyerek yanıtlayan oyuncu, aşk konusunda bir şey olursa söyleyeceğini de ifade etti.