Ana sayfa Sosyal Medya Misafir dizisinin erken finali bir tek Bülent Şakrak’a yarayacak!

Misafir dizisinin erken finali bir tek Bülent Şakrak’a yarayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, yeni sezonda yeni dizi tercihini Misafir’den yana kullandı. Fox TV ekranında perşembe akşamları yayınlanan dizi ne yazık ki, düşük reytingler elde etti. 4 bölümü geride kalan dizi için erken final kararı alındı.

9 Aralık Perşembe akşamı son kez izleyicilerle buluşacak olan Misafir dizisinde Bülent Şakrak, Oğuz isimli neşeli bir polis karakterine hayat veriyor. İşinde çok başarılı olmasa da doğru olmaya çalışan ve çevresinin de neşe kaynağı olan bu karakteri oyuncu başarıyla canlandırdı.

Oğuz karakteri için Bülent Şakrak’ın bıyık bırakması da gerekti ve oyuncunun son hali hem eşi Cevda Düvenci’ye hem de hayranlarına bir hayli garip geldi.

Ceyda Düvenci, eşinin her halini beğendiğini belirterek klişe bir ifadede bulundu ama, bıyıklı halini pek de sevemediğini şu sözlerle anlattı: “Ben her hali ile çok seviyorum ama bıyıksız daha çok seviyorum.”

Misafir dizisinin erken finali bir tek Bülent Şakrak'a yarayacak! 7

Bıyıklı haliyle kendisine uygun bir tarz bulma çabası içinde olan Bülent Şakrak, kendisinin de bu imaja alışamadığını söyledi.

Ünlü oyuncu, “Bıyığa uydurmaya çalışıyorum kendimi. Bıyıkla olmuyormuş” diye konuştu.

Misafir dizisinin kısa süreli olması Bülent Şakrak’ın bıyıklarını keserek bu sıkıntıdan kurtulması yolunda bir fırsat sunacak. Dizinin final bölümünün çekimlerinin tamamlanmasının ardından oyuncunun bıyıklarını kesmesi bekleniyor.

Misafir’in erken finali bir tek Bülent Şakrak’a yaramış oldu. Oyuncu, kimsenin alışamadığı bıyıklı halinden yakında kurtulacak.