Ana sayfa Sosyal Medya Ne Gökçe Bahadır ne de Barış Arduç, asıl büyük çıkışı Salih Bademci yaptı!

Ne Gökçe Bahadır ne de Barış Arduç, asıl büyük çıkışı Salih Bademci yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Kulüp isimli diziyi izleyenler Salih Bademci ismini artık unutmayacaktır. Ünlü oyuncu bu sezon 3 farklı yapımda yer aldı. Blu TV’de yayınlanan İlk ve Son dizisinin yanı sıra Show TV’nin Yalancı dizisinde de Salih Bademci başrolde bulunuyor.

1984 İzmir doğumlu olan Salih Bedemci, bir süredir sosyal medyada sürekli gündem oluyor. Kulüp dizisinde Selim Songür olarak izlediğimiz oyuncu, partnerleri ile çok başarılı uyumlar sergilediği için de tebrik aldı. Kulüp dizisi daha çok Gökçe Bahadır ve Barış Arduç üzerinden konuşulan bir yapımdı. Ancak dizinin yayınlanması ile birlikte Salih Bademci iki ünlü arkadaşından daha çok konuşulan bir duruma geldi.

Ne Gökçe Bahadır ne de Barış Arduç, asıl büyük çıkışı Salih Bademci yaptı! 9

2021 yılı içinde Özge Özpirinçci, Burçin Terzioğlu ve Gökçe Bahadır ile etkili rollerde buluşan oyuncu için twitter ortamında binlerce övgü içerikli paylaşım yapıldı. Günün en çok konuşulan isimlerinden birisi olma başarısı da sergileyen Salih Bademci için izleyici yorumları da dikkat çekiyor.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Adam iyice kendini aştı. Her role bu kadar iyi giremez bir insan. Sırf Salih Bademci için izleyebilirim bu diziyi.”

Birçok izleyici de Salih Bademci’nin sektörde hak ettiği değeri görmediği düşüncesini aktarıyor. Muhteşem performanslara imza atan oyuncu, sosyal medya ile yeniden parladı… Oyuncuyu ayakta alkışlayan izleyiciler, yazdıkları övgü dolu paylaşımlarla onu öne çıkartmaya devam ediyor.

Salih Bademci için, “Her projesinde döktürüyor. Oyunculuğunun en bereketli döneminde. Oyuncu adayları izleyin, ders gibi adam” yorumları yapılıyor.

Ne Gökçe Bahadır ne de Barış Arduç, asıl büyük çıkışı Salih Bademci yaptı! 10

Komedyen ve oyuncu Kaan Sekban da Salih Bademci’yi öven mesajı ile dikkatleri çekti. Kaan Sekban şu mesajı içeren bir tweet paylaştı:

“Türk dizi sektöründe olan en güzel şeylerden biri Salih Bademci’nin hak ettiği yerde oluşu. Sırf kaslı, güzel diye el üstünde tutulan isimlere bakınca ne kadar hayal kırıklığı yaşıyorsam Salih’in oyunculuğuyla o kadar umutlanıyorum. Türkiye’nin Eddie Redmayne’i resmen.”

Ne Gökçe Bahadır ne de Barış Arduç, asıl büyük çıkışı Salih Bademci yaptı! 11