Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma kadınlarından bir sürpriz tatil planı daha!

Yasak Elma kadınlarından bir sürpriz tatil planı daha!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de kısa bir süre önce sezon arası veren Yasak Elma dizisinde rol alan 5 ünlü kadın oyuncu, birlikte yaptıkları tekne tatili ile magazinin gündemine gelmişlerdi. Geçtiğimiz hafta hep birlikte Marmaris’te tekne turu yapan Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Melisa Doğu ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, tatilden döndüler.

Dizideki başarılı oyunculuklarıyla izleyenlerin beğenisini toplayan 5 kadın oyuncu, aynı zamanda her hafta adeta podyumda gibi kıyafetleri ve imajları ile de çok beğenilmekte.

Tatilden de renkli kıyafetleri ile keyifli anlarını takipçileri ile sosyal medyadan paylaşan ünlüler, aynı zamanda paparazzilerin de tekneden çektikleri pek çok pozlarıyla magazin sayfalarını süslediler.

Beş oyuncu, bir kaç gün önce yeniden İstanbul’a döndüklerini, yine instagram paylaşımlarıyla gösterdiler. Bu arada Yasak Elma’nın sezon finali öncesinde diziden ayrılan Nesrin Cavadzade’nin bir tartışma sonucu ayrıldığı ve Eda Ece ile de aralarının gergin olduğu söylentileri de boşa çıkmış oldu.

Cavadzade, sokakta karşılaştığı magazincilere yeniden birlikte tatile gideceklerini de söyledi. Oyuncu, “Bu yaz bitmeden bir kez daha tatile çıkmaya söz verdik birbirimize” diyerek birlikte çok eğlendiklerini de ortaya koydu.

Yasak Elma kadınlarından bir sürpriz tatil planı daha! 8

“Tekne tatilinde kurtlarımızı döktük. Şimdi başka bir şeyler olacak inşallah. Birbirimizden kopamıyoruz biz kızlar” diye konuşan Cavadzade, Şevval Sam’ın da şu sıralar karavanla tatile gitme planları olduğu ile ilgili sözler üzerine de “Şevval hanım da yanımıza gelecek ama adresi söyleyemem. Nereye gideceğimizi söyleyemem. Çünkü siz orada da bulursunuz” dedi.

Yasak Elma kadınlarından bir sürpriz tatil planı daha! 9

Bu arada Yasak Elma’dan ayrılmasının ardından, yapımcı tarafından diziden gönderildiği, setteki gerginlik sonrası çekimleri bitirmeden çekip gittiği ve telefonunu kapattığı, sonrasında bir cenaze sahnesi ile Şahika’nın rolüne son verildiği haberleri ile gündeme gelen oyuncu, magazincilere de sitem etti ve “Son zamanlarda çok acımasız şeyler yazdınız, yazdırdınız. Çünkü ne desem başka bir şey yazılıyor” diye konuştu.

Cavadzade’nin röportajını tv100’ün videosundan izleyebilirsiniz…