Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in yeni yerli dizisi Sıcak Kafa, şimdiden oyuncularıyla konuşulmaya başladı!

Netflix’in yeni yerli dizisi Sıcak Kafa, şimdiden oyuncularıyla konuşulmaya başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarında yayınlanan diziler kadar, sayıları gittikçe artan farklı dijital platformlardaki diziler de çok konuşulmaya başlandı son dönemde. Özellikle Covid 19 salgını nedeniyle evde kalmak durumunda olunması, bu tür alanlarda dizi, sinema, belgesel gibi yapımların daha çok izlenmesine neden oldu.

Özellikle Netflix’in başını çektiği bu dijital platformlarda yerli dizilerin de çekilmeye başlamasıyla farklı bir alternatif de oluşuyor tv dizilerine. Türkiye’de Netflix için çekilen dizilere bir yenisi daha ekleniyor.

Pek çok ünlü oyuncunun reyting kaygısı nedeniyle televizyon ekranlarında yayınlanan dizilere karşılık, dijital platformlarda daha garanti olan projelerde oynamayı tercih ettikleri görülüyor son dönemde.

Aynı anda hem dijitalde hem de televizyondaki dizilerde oynayan oyuncular da var. Hem izleyici hem de oyuncular için alternatif bir alan oluşturan yerli yapımların adreslerinden birisi olan Netflix’in yeni dizis Sıcak Kafa’nın kadrosu oluşmaya başladı.

Netflix'in yeni yerli dizisi Sıcak Kafa, şimdiden oyuncularıyla konuşulmaya başladı! 8

Tims&B Productions imzalı dizide oynayacak isimler belli oldu. Son olarak Osman Sonant’ın da kadroya katıldığı Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından paylaştı. Sonant, başrolde yer alacak.

Yönetmenliğini Mert Baykal’ın yapacağı dizide Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu, Tilbe Saran ve Haluk Bilginer rol alıyor. Sıcak Kafa dizisi, bir kitap uyarlaması.

Netflix'in yeni yerli dizisi Sıcak Kafa, şimdiden oyuncularıyla konuşulmaya başladı! 9