Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik’in oynayacağı Camdaki Kız dizisinin kadrosu yıkılıyor! Kırmızı Oda’dan bir isim daha katıldı!

Burcu Biricik’in oynayacağı Camdaki Kız dizisinin kadrosu yıkılıyor! Kırmızı Oda’dan bir isim daha katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz haftalarda tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde izlemiştik Burcu Biricik’i. Oyuncu, bu kez yine çok iddialı ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor! Kanal D’Dde yayınlanacak olan diziye transfer haberleri arka arkaya geldi! Son isim ise bir güzel sürprizi ortaya çıkardı!

Binnur Kaya’nın Doktor Hanım rolünde yer aldığı Kırmızı Oda’da Burcu Biricik Boncuk rolünde oynuyordu. Biricik’in hayat verdiği Boncuk’un hayalindeki aşkı Can ile yaşadıkları, izleyenleri çok etkilemişti. İkiliyi çok yakıştıranlara müjdeli haber geldi!

Dizinin Can’ı Feyyaz Şerifoğlu da Camdaki Kız dizisinde Biricik ile yeniden kamera karşısına geçiyor! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hebasından verdiği bilgiye göre Şerifoğlu kadroya katıldı! Bir süre önce oyuncuya teklif gittiği öğrenilmiş ve yanıt bekleniyordu. Güzel haber de henüz çok yeni geldi.

Burcu Biricik'in oynayacağı Camdaki Kız dizisinin kadrosu yıkılıyor! Kırmızı Oda'dan bir isim daha katıldı! 7

Aslında müzisyen olan ve O Ses Türkiye’den de tanınan Feyyaz Şerifoğlu, Kırmızı Oda’da ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Başarılı bir performans sergileyince de Camdaki Kız dizisinin kadrosuna katıldı. Şerifoğlu aynı zamanda Ajda Pekkan’ın da vokalistiydi. Henüz kısa bir süre önce bir single çıkardı.

Dizinin gerçek olan hikayesi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun yazdığı Camdaki Kız kitabından alıntılanıyor. Tıpkı Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizilerinde olduğu gibi.

OGM Pictures imzalı dizide ayrıca Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer Levent, Nur Sürer, Enis Arıkan ve Nihal Menzil gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Okuma provalarının başladığı da belirtilmekte.