Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’te yeni bir Türk dizisi! Sıra dışı dizi Sıcak Kafa’nın çekimleri bitti!

Netflix’te yeni bir Türk dizisi! Sıra dışı dizi Sıcak Kafa’nın çekimleri bitti!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix için çekilen yeni bir dizinin seti tamamlandı. Yaklaşık dört aydır çekimleri süren Sıcak Kafa isimli dizi önümüzdeki yılın ilk yarısında dijital platformda yayınlanacak.

Sekiz bölümden oluşacak Sıcak Kafa dizisinin yönetmenliğini Fi, Muhteşem Yüzyıl, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilere de imza atan Mert Baykal üstleniyor. Mert Baykal, dizinin çekimlerinin sona erdiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Baykal dizinin başrol oyuncuları Osman Sonant ve Hazal Subaşı’yla birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşırken altına da “Çok acayip duygular #sıcakkafa son set günü… İyi ki…” diye yazdı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Mert Baykal (@mertbaykal)’in paylaştığı bir gönderi

Dizinin başrol oyuncuları Hazal Subaşı ve Osman Sonant. Hazal Subaşı genç bir oyuncu. Adını Sen Koy isimli yapımla dizi dünyasına adım atan Hazal Subaşı en son Çukur dizisinde rol almıştı. Subaşı Çukur dizisinde Nehir Bursalı karakterini canlandırmıştı.

Netflix'te yeni bir Türk dizisi! Sıra dışı dizi Sıcak Kafa'nın çekimleri bitti! 9

Osman Sonant ise çok daha deneyimli bir oyuncu. 42 yaşındaki oyuncu 2009 yılında, Yeşim Ustaoğlu’nun Altın İstiridye ödüllü Pandora’nın Kutusu adlı filmindeki Mehmet rolü ile 16. Altın Koza Film Festivali En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü kazanmıştı.

En son Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Andreas karakteriyle ekrana gelen Sonant şimdi de, daha önce rol aldığı Leyla ile Mecnun dizisinin yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Sonant Leyla ile Mecnun dizisinde unutulmaz Hırsız Yavuz karakterine hayat veriyor.

Netflix'te yeni bir Türk dizisi! Sıra dışı dizi Sıcak Kafa'nın çekimleri bitti! 10

2022 yılında Netflix’te yayınlanacak Sıcak Kafa dizisinin İngilizce ismi ise Hot Skull olacak. Tims&B Productions’ın yapımcılığını üstlendiği dizide Hazal Subaşı ve Osman Sonant’ın yanı sıra Gonca Vuslateri, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu ve Tilbe Saran rol alıyor.

Netflix'te yeni bir Türk dizisi! Sıra dışı dizi Sıcak Kafa'nın çekimleri bitti! 11

Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve ses yoluyla zihinden zihine bulaşarak yayılan bir salgının konu alındığı dizinin senaryosunu Mert Baykal, Zafer Külünk, Gökhan Şeker, Müjgan Ferhan Şensoy kaleme aldı. Dizinin konusu ise şöyle:

Dil ve konuşma yoluyla, zihinden zihine bulaşan bir delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, gizemli bir şekilde bu hastalıktan etkilenmeyen tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş’tur. Acımasızlığıyla ünlü Salgınla Mücadele Kurumu tarafından arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul’un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan “sıcak kafa”sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.