Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay 5 yıl özlemini çekti, çok anlamlı bir dönemde projesine kavuştu!

Nurgül Yeşilçay 5 yıl özlemini çekti, çok anlamlı bir dönemde projesine kavuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nurgül Yeşilçay ile Afra Saraçoğlu ikilisi, kadın ölümleri ile ilgili bir tiyatro oyununda birlikte rol almaya başladı. Tiyatro deneyimini yaşamaktan büyük memnuniyet duyan Afra Saraçoğlu hayranları, oyuncu adına büyük heyecan içinde.

DasDas’ta sahnelenecek Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyunu hakkında konuşan Nurgül Yeşilçay, “Kadın ölümleri ile ilgili, bilinmeyen bir zamanda, bilinmeyen bir yerde, elektrik kesintileri oluyor ve o kesintilerde kadınlar öldürülüyor” diye konuştu. Tüm o ölümleri görmüş kadın ile genç kız arasında yaşanan traji komik olaylar sahneye taşınacak.

Türkiye’deki kadın cinayetlerine ve şiddete de vurgu yapan Nurgül Yeşilçay, “Maalesef bizim de çok üzüldüğümüz bir konu” diyerek toplumsal birçok mesaj vereceklerini anlattı.

Uzun yıllar sonra Nurgül Yeşilçay tiyatro sahnesine geri döndü. Afra Saraçoğlu ise ilk kez bir tiyatro oyununda rol alıyor.

Nurgül Yeşilçay 5 yıl özlemini çekti, çok anlamlı bir dönemde projesine kavuştu! 7

Uzun süredir tiyatro yapmayı istediğini belirten Nurgül Yeşilçay, “5 yıldır istiyordum, iyi oyun bulamıyorsun. Oktay ile yapacaktık biz, sonra o diziye başlayınca iptal oldu. Ben bunu okudum çok beğendim. Sonra Afra ile bir araya geldik. Bence güzel oldu. Zaten iki kişilik oyun” ifadelerini kullandı.

Rahat olacağını düşündüğünü ama zorlandığını ifade eden Nurgül Yeşilçay, prova sürecinin zor geçtiğine de değindi. Oyununun rol için değişen imajı da dikkat çekti. Saçlarını kıvırcık yapan Nurgül Yeişlçay’ın bir miktar kilo aldığı da gözlemlendi.