Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay yeni projesine gösterilen ilgiden çok memnun!

Nurgül Yeşilçay yeni projesine gösterilen ilgiden çok memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, daha önce sinema filminde birlikte rol aldığı Afra Saraçoğlu ile bu sefer tiyatro sahnesinde buluştu. Mert Fırat’ın kendisine teklif ettiği tiyatro oyunu için Afra Saraçoğlu’nun bizzat isteyen Yeşilçay, böylelikle genç oyuncuya ikinci kez büyük destek vermişti.

Afra Saraçoğlu’nun 6 yıl önce İkinci Şans isimli sinema filminde Nurgül Yeşilçay’dan büyük destek gördüğünü biliyoruz. Genç oyuncu, kızı olarak filmde yer aldığı Nurgül Yeşilçay’ın bu sefer tiyatro oyunundaki partneri oldu.

Bir Barda Bir Gece isimli oyun gösterime girdi ve büyük de ilgi gördü. Nurgül Yeşilçay oyuna yönelik gelen dönüşlerden memnun olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Tiyatro oyunu iyi gidiyor. Geri dönüşler güzel oldu. Enteresan bir bölüm bizimki. Afra ile beraber oynuyoruz ve iyi gidiyor. Biraz ağır bir oyun bizimki. Kadın cinayetleri ile ilgili olduğu için… İyiyiz, bu konuda bir farkındalık yarattığımızı düşünüyoruz. Biz de bu konuya duyarlıyız. Elimizden geleni yaptığımızı düşünüyoruz.”