Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Okan Bayülgen’den yeni bir program müjdesi geldi!

Okan Bayülgen’den yeni bir program müjdesi geldi!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, yepyeni ve daha önce denenmemiş bir format ile üyelerinin karşısına çıkıyor. Okan Bayülgen’in her bölüm konuklarını Yalın Alpay ve Emrah Safa Gürkan ile farklı otellerde ağırlayıp hayata dair sohbet edeceği ‘Renkli Rüyalar Oteli’, 3 Temmuz’da BluTV’de başlıyor.

Seçkisinde yer alan yerli, yabancı ve özel yapımlarının yanı sıra koleksiyonuna eklediği farklı formatlarla üyelerine seyir zevki yüksek saatler sunan BluTV, Okan Bayülgen ile yeni bir programa başlıyor. Her bölüm Okan Bayülgen’in konuklarıyla farklı bir otelde bir araya gelip misafirleriyle derin sohbetler edeceği ‘Renkli Rüyalar Oteli’nde Bayülgen ve konuklara yazar, felsefeci Yalın Alpay ile tarihçi, yazar, akademisyen Emrah Safa Gürkan eşlik edecek.

Her bölüm bir filozof ve felsefesinden yola çıkarak cesaret edilemeyen konuların masaya yatırılacağı ‘Renkli Rüyalar Oteli’nde seyirciler bir yandan Okan Bayülgen’le birbirinden ihtişamlı otellerin odalarında dolaşırken, bir yandan da Bayülgen ile konuklarının ilginç konulara parmak basacağı sohbetlerine dahil olacak.

Okan Bayülgen'den yeni bir program müjdesi geldi! 7

3 Temmuz’da ilk bölümüyle başlayacak olan programın ilk konuğu sanatçı Nil Burak olurken ünlü filozof Søren Kierkegaard’ın felsefesi tartışılacak. Bayülgen’in birinci bölümünde tarihi Pera Palas Oteli’nin kapılarını aralayacağı yeni programı ‘Renkli Rüyalar Oteli’nden ilk tanıtım ise bugün seyirciyle buluştu. Film tadındaki tanıtım, programın yenilikçi formatına dair ipuçları verirken izleyenlerde büyük merak uyandırdı.

Okan Bayülgen, ‘Renkli Rüyalar Oteli’nin 3 Temmuz’daki ilk bölümüyle izleyenleri BluTV’de bu keyifli sohbetin bir parçası olmaya davet ediyor!