Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İşte Çekiç ve Gül: Behzat Ç Hikayesi dizisinin yeni sezon 4. bölüm detayları

İşte Çekiç ve Gül: Behzat Ç Hikayesi dizisinin yeni sezon 4. bölüm detayları

tarafından ker_def

Hayranlarını ekran başına kilitleyen ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ dördüncü bölümüyle bugün BluTV’de yayına giriyor. Dizinin dördüncü bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Dizinin yeni bölümünde de beklenmedik gelişmeler izleyici şaşırtmaya devam edecek. Behzat komiserin olay yerinde yapacağı stratejik hamle yeni bir sayfanın habercisi olacak. ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği BluTV’nin yeni orijinal dizisinde oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu.”

Üçüncü bölümde neler oldu? Bileği hırsızlık için kesilmiş bir kadın cesedi ortaya çıktı. Görgü tanıkları çöp toplayan çocuğun cinayeti işlediğini söyledi ve ekip peşine düştü.

İşte Çekiç ve Gül: Behzat Ç Hikayesi dizisinin yeni sezon 4. bölüm detayları 7

Ekip, yaşlı kadını öldüren adamı konuşturdu. Adamın altınları bozduracağı yer ile Demirdelenlerin bir bağlantısı olduğunu düşündüler. Burada Yücel’in çantalı adamlarından birini görüp peşine düştüler.

Behzat, kaza yerine gittiğinde Bekir’in flash belleğini buldu. İnceleme sonucu içinden Ankara’da yaşayan mültecilerin listesi çıktı.