Ana sayfa Sosyal Medya Olmadı Asya! Sadakatsiz izleyicisi bu kez Asya’yı haksız buldu!

Olmadı Asya! Sadakatsiz izleyicisi bu kez Asya’yı haksız buldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sürükleyici Sadakatsiz, dün akşam da izleyicilerinin karşısına müthiş bir bölüm çıkardı. Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya güçlü karakterini ortaya koyarken bu kez yanlış yaptığı konusunda izleyiciler tarafından eleştirildi.

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in yer aldığı Sadakatsiz dizisi başarılı bir şekilde devam ediyor. Dizinin dün akşam 39. bölümü yayınlandı. Dün akşamki bölüm o kadar heyecanlı bir ana sahne oldu ki bu sayede bir süredir bölümlerin sıkıcı gittiğinden şikayet eden izleyici yeniden eski tadı yakaladı.

Sadakatsiz’in 38’inci bölümünde Volkan, Asya’ya Aras’ın evli olduğunu söylemişti. Bunun üzerine Asya, Aras’ı faka bastıracak bir plan yaptı. Aras’la akşam yemeğinde buluşan Asya, yemeğe gizlice Aras’ın karısı Leyla’yı da çağırdı.

Yemek esnasında Asya Aras’a evli olduğunu bildiğini söyledi. O sırada kapı çaldı ve eve Leyla geldi. Asya da Aras ve Leyla’yı evde bırakarak arkasını dönüp gitti. Asya, Sadakatsiz’in ilk bölümlerinde Derin ve Volkan’ın ilişkisini ortaya çıkardığındaki an gibi gücünü gösterdi.

Ancak Asya’nın bu hareketi bu kez puan toplamadı. Zira Aras, Asya’ya evliliğini söylemek üzereydi. Ancak Asya aceleci davrandı ve gerçekleri ondan önce ortaya çıkarmak için plan yaptı. İzleyiciler Asya’ya kızgınlıklarını dile getirdi.

Bir izleyici “Bu sefer olmadı. Asya, anlayıp dinlemeden mantıksız hareket eden bir kadın değildi ki Aras açıkladı ilk başta söylemem gerekirdi ama halletmem gereken şeyler vardı diye. Volkan’ın gazına gelmemeliydin Asya bu sefer yakışmadı sana” diye yazdı.

Olmadı Asya! Sadakatsiz izleyicisi bu kez Asya'yı haksız buldu! 13

Bir başka izleyici de Aras’ı haklı buluyordu: “Hem tanımadan şans veriyorsun hem de süprizler çıkınca dinlemeden gidiyorsun bu sefer olmadı bence. Eğer söylemeseydi aras asya haklıydı. Ama sana gerçeği anlatıyordu işte. Dürüst davrandı. Bazı şeyler hemen söylenemeyebilir.”

Olmadı Asya! Sadakatsiz izleyicisi bu kez Asya'yı haksız buldu! 14

Bir izleyici ise Asya’yı şöyle eleştirdi: “Yoo bu defa yakışmadı valla Aras sonuçta Asya’nın bildiğini farketmeden tüm doğruyu söyledi keşke sonuna kadar dinleseydi Volkan’ın gazına geldi.”

Olmadı Asya! Sadakatsiz izleyicisi bu kez Asya'yı haksız buldu! 15

İzleyici yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

 

Olmadı Asya! Sadakatsiz izleyicisi bu kez Asya'yı haksız buldu! 16 Olmadı Asya! Sadakatsiz izleyicisi bu kez Asya'yı haksız buldu! 17 Olmadı Asya! Sadakatsiz izleyicisi bu kez Asya'yı haksız buldu! 18 Olmadı Asya! Sadakatsiz izleyicisi bu kez Asya'yı haksız buldu! 19