Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz’ın Canan’ı Funda Eryiğit bu defa çok farklı bir rolle hayranlarının karşısına çıkacak!

Son Yaz’ın Canan’ı Funda Eryiğit bu defa çok farklı bir rolle hayranlarının karşısına çıkacak!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz aylarda final yapan Son Yaz dizisinde Canan karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Funda Eryiğit, dizinin birinci sezonunun finalinde ölerek Son Yaz’a veda etmişti. Bu ayrılığa çok üzülen oyuncunun hayranları Funda Eryiğit’in yeni projesini heyecanla beklemeye başladı.

Ancak ünlü oyuncu yeni sezonda ilk tercihini tiyatro sahnesinden yana yaptı. Funda Eryiğit çok yakında Timsah Ateşi adlı tiyatro oyunuyla sahnede hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Son Yaz'ın Canan'ı Funda Eryiğit bu defa çok farklı bir rolle hayranlarının karşısına çıkacak! 8

Funda Eryiğit’e sahnede, başka ünlü bir kadın oyuncu, Hazar Ergüçlü eşlik edecek. Zıt kutuplarda yaşayan 2 kız kardeşin babalarıyla yaşadıkları çalkantılı hayatı konu alan oyunda ikiliye baba rolünde usta oyuncu Kubilay Tunçer eşlik ediyor.

Son Yaz'ın Canan'ı Funda Eryiğit bu defa çok farklı bir rolle hayranlarının karşısına çıkacak! 9

Yapımcılığını Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment’ın yaptığı, Megan Tyler tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Mehmet Ergen’in üstlendiği, Timsah Ateşi, 18 Atalık’ta Zorlu PSM’de prömiyer yapacak.

Oyun, 2019 yılında Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nin en sevilen ilk 3 oyunu arasında yer aldı. 1989 yılında Kuzey İrlanda’da geçen hikaye, Sevgisiz bir Katolik evi, kötürüm bir baba, işlemediği bir suç yüzünden 8 yıl hapis yatan asi bir kız Fianna (Hazar Ergüçlü) ile dindar ablası Alannah’ın (Funda Eryiğit) yaşadıklarını sahneye taşıyor.

Timsah Ateşi, temposu bir an bile olsun düşmeyen, sürreal, grotesk bir kara-komedi oyun olarak seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.