Ana sayfa Dizi Haberleri Önce Behzat Ç, sonra Leyla ile Mecnun şimdide bir ünlü dizinin daha yeni sezonu çekilecek!

Önce Behzat Ç, sonra Leyla ile Mecnun şimdide bir ünlü dizinin daha yeni sezonu çekilecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılında yeniden çekilen Behzat Ç için ekip 2022 yılının yaz döneminde de çalıştı ve şu sıralarda Blu TV’de yeni bir sezon daha izleyicilerle buluşuyor. Aynı şekilde bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun isimli dizinin yeni sezonları da Exxen platformunda yayınlandı ve süreç devam ediyor.

Behzat Ç ve Leyla ile Mecnun gibi izleyicilerin akıllarından çıkmayan birçok dizi var. Dizi izleyicileri bir döneme damga vuran yapımların yeni bölümlerinin çekilmesini her zaman olumlu karşılıyor. İşte bu noktada TRT’nin de çok önemli bir adım atacağı ortaya çıktı.

Basına yansıyan haberlere göre TRT1 ekranında 2014 ile 2016 yılları arasında izleyicilerle buluşan Yeşil Deniz isimli dizinin yeni sezonu için çalışmalar başlatıldı. Toplam iki sezon ekranda kalan ve 75 bölüm yayınlanan Yeşil Deniz dizisinin hikayesi 1990’lı yıllarda bir Ege kasabasında geçiyordu. Naif bir hikayesi olan bu dizinin kadrosunda yer alan genç isimler birbiri ardına popüler hale geldi.

Önce Behzat Ç, sonra Leyla ile Mecnun şimdide bir ünlü dizinin daha yeni sezonu çekilecek! 7

Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Burak Alkaş gibi isimler bu dizi ile çok beğeni topladı. Ayrıca genç oyuncu Cemre Baysel de ilk olarak bu dizi ile setlere adım atmıştı.

Yeşil Deniz dizisi yeniden çekileceğinin ortaya çıkması da izleyicileri çok mutlu eden ibr gelişme oldu. 2023 yılında izleyicilerle buluşması beklenen TRT’nin dijital platformu için Yeşil Deniz dizisinin eski ekibini yeniden sete çekme hedefinin olduğu da ortaya çıktı.

Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın gibi isimlere teklifler yapıldığı basında yer alan gelişmelerden birisi.

Yeşil Deniz dizisi için atılan bu adımın uzun yıllardır akıllardan çıkmayan farklı diziler için de gündeme gelme olasılığı şimdiden dizi hayranlarını heyecanlandırdı.