Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyuncu Şebnem Bozoklu, hayranlarına alışveriş tüyoları verdi!..

Oyuncu Şebnem Bozoklu, hayranlarına alışveriş tüyoları verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şebnem Bozoklu yeni sezonda ‘Fox TV’de yayınlanacak Elbet Bir Gün’ isimli diziyle ekranlara gelecek. Oyuncu aynı zamanda dijital platform Gain için ‘Hamlet’ adlı diziyi çekiyor. Oyuncunun her iki dizisi de Ekim ayı sonunda izleyici ile buluşacak.

Setten sete koşan ve bu yoğunluktan hiç de şikayetçi olmayan yetenekli oyuncu, boş olduğu bir gün eşi ve arkadaşları ile keyifli vakit geçirdi. Eşi, Gazeteci Kanat Atkaya ile Bebek’te görüntülenen oyuncu muhabirlerle de sohbet etti. Bozuklu’ya bit pazarına alışverişe gittiği anları sosyal medyadan paylaştığı hatırlatılınca Şebnem Bozoklu; ”Bit pazarına çok gidiyorum. Şişli’deki Bomonti’deki bit pazarını çok seviyorum. Acayip şeyler buluyoruz. Evle ilgili şeyler alıyoruz. İyi pazarlıkçıyız”  dedi.

Oyuncu Şebnem Bozoklu, hayranlarına alışveriş tüyoları verdi!.. 1

“Hızlı tüketim moda ürünlerinin dünyaya zarar verdiğini biliyoruz” diyen Şebnem Bozoklu, ”Bu moda ürünlerini almamamız çok zor. Hepimizi seve seve alıyoruz ama biraz daha eski biraz daha ikinci el dünya için daha iyi” diyerek, “Özellikle az kullanılmış şeyler tercih edilebilir. Çok daha ekonomik” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, ‘İkinci el kıyafet tercih eder misiniz?’ sorusunu; ”İkinci el kıyafet şahane bir şey” şeklinde cevapladı. İleride koleksiyon yapabileceğini söyleyen Bozoklu,”Yaparız bir şeyler. Öyle projelerim var. Biriktiriyorum. Depom var, mecburen yapmak zorundayız çünkü evimiz biraz doldu. Öyle bir fikrim var” diye konuştu.