Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Özge Borak’ın duygusal paylaşımı hayranlarını üzdü!..

Ünlü oyuncu Özge Borak’ın duygusal paylaşımı hayranlarını üzdü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Star TVde yayınlanan ‘Menajerimi Ara’ isimli diziyle ekranlara gelen oyuncu Özge Borak geçtiğimiz yıl bugün, çok sevdiği anneannesini kaybetmişti.

Oyuncu anneannesinin vefatının birinci yıl dönümünde instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Birlikte fotoğraflarını paylaşan Özge Borak fotoğrafa; Anneanneciğim; bugün tam bir sene oldu. Bir daha sana hiç dokunamayacağımı öğreneli.” yazdı.  Oyuncunun fotoğrafına, aralarında Demet Evgar’ın da bulunduğu pek çok meslektaşı da yorum yaptı. Öte yandan anneannesi ile birlikte çocukluk fotoğrafını da paylaşan oyuncunun anneannesine benzerliği de gözlerden kaçmadı.

Ünlü oyuncu Özge Borak’ın duygusal paylaşımı hayranlarını üzdü!.. 7

‘Menajerimi Ara’ projesine Canan Ergüder’in rahatsızlığı nedeniyle ayrılmasından sonra katılan Özge Borak, dizide ‘Ceyda’ karakterine hayat vermişti. Ünlü oyuncu ‘Menajerimi Ara’ final yaptıktan sonra bir sinema filmi için el sıkıştı. Borak, Mehmet Demir Yılmaz’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yapacağı ‘Kum Zambağı’ isimli filmde rol alacak.

Özge Borak ayrıca, TRT’nin yeni dijital kanalı TRTO için çekilecek ‘Akif’ isimli dizide de rol alacak. Dizinin senaryosu ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, ‘Ben Onu Çok Sevdim’, ‘Direniş Karatay’ ve ‘Payitaht Abdülhamid’ dizilerinin senaryolarına imza açan Uğur Uzunok’a ait. Selahattin Sancaklı dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Toplam 13 bölüm sürecek olan ‘Akif’ dizisi 40 dakikalık bölümlerle gelecek. Çekimlerin tek bir seferde, 6-7 hafta içinde tamamlanması planlanıyor.