Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız’ın dizisi İçimizden Biri’nde yeni rol arkadaşı Sol Yanım’dan geldi!

Özge Yağız’ın dizisi İçimizden Biri’nde yeni rol arkadaşı Sol Yanım’dan geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Özge Yağız, Yemin dizisindeki Reyhan karakteri ile parladıktan sonra kendini yepyeni bir dünyanın içine bıraktı. 2 sezon günlük dizide yer aldı ve popüler olduktan sonra da ana akım televizyon kanallarındaki iddialı dizilerde rol almak için hayatının kararını verdi.

2016 yılında Adını Sen Koy dizisindeki Zeliha karakterinden sonra, Yemin dizisindeki Reyhan karakteri oyuncunun başarısını ortaya koymasını sağladı. Özge Yağız,üst üste günlük dizilerin ardından çıktığı yeni yolculukta artık daha büyük hedeflerle yola çıktı.

2020 yılında Yemin dizisinden ayrılık kararı aldıktan sonra hayranlarından büyük destek gören Özge Yağız, sosyal medyada da son yılların en çok konuşulan isimlerinden birisi olarak öne çıktı. Sol Yanım isimli Star TV dizisiyle birlikte yeniden ekranlara dönen oyuncu, Serra karakterine hayat verdi. Star TV’de yayınlanan gençlik dizisi Sol Yanım belki istenilen başarıyı elde edemedi ama Özge Yağız’ın hem yeteneğini kanıtlaması hem diksiyonuyla farkını göstermesi hem de güzelliğini sergilemesi kariyerinde önünü açan gelişmelerdi.

Özge Yağız'ın dizisi İçimizden Biri'nde yeni rol arkadaşı Sol Yanım'dan geldi! 9

Yeni sezonda hayranlar yeni dizi gelişmesinden memnun. İçimizden Biri isimli yapım ile anlaşan Özge Yağız, kariyerinde yeni bir adım daha atmış oldu. Show TV ekranında yayınlanacak olan İçimizden Biri dizisinde Yağız’ın annesine hayat verecek isim de ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre bu isim usta oyuncu Benian Dönmez. Oyuncu karakter canlandırmadaki ustalığı ile biliniyor… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki Mübeccel karakterinden sonra Benian Dönmez, Aslan Ailem’de Hatice, Bizim Hikaye’de Necibe, Afili Aşk’ta Melahat karakterlerine hayat vermişti.

Özge Yağız'ın dizisi İçimizden Biri'nde yeni rol arkadaşı Sol Yanım'dan geldi! 10

Özge Yağız ile Sol Yanım dizisinde bir arada olan Benian Dönmez, Binnaz karakterini canlandırmıştı.İki oyuncu bu sefer İçimizden Biri isimli dizide yine buluşmuş olacak.

Dizide Adile karakterinde izleyeceğimiz Dönmez, Özge Yağız’ın canlandıracağı karakterin annesi olarak hikayede yerini alacak.