Ana sayfa Dizi Haberleri Özgürcan Çevik yeniden dizilere dönüyor, partneri bomba bir güzel!

Özgürcan Çevik yeniden dizilere dönüyor, partneri bomba bir güzel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2000’li yılların başlarından itibaren dizilerde görünmeye başlayan Özgürcan Çevik, hem dizi hem de sinema alanında farklı yapımlarda rol aldı. Fatih Harbiye dizisindeki Onur karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Şevkat Yerimdar isimli film serisi ile popüler oldu.

2013 yılında ilki yayınlanan sinema filmi büyük ilgi gördü. Şevkat Yerimdar’ın ikincisi 2016 yılında çekildi. Daha sonra ise bu proje dizi olarak ekranlarda yer aldı. Şevkat Yerimdar dizisi 2017-2018 sezonunda yayınlandı ve geniş bir kitleyi etkiledi. Toplam 44 bölüm süren dizinin bir dönem tekrarları bile çok izleniyordu.

Şevkat Yerimdar’da Başak Parlak ile birlikte başrolde yer alan Özgürcan Çevik, etkileyici oyunculuk performansı ile geniş bir izleyici kitlesini kendisine hayran bıraktı. Oyuncu en son 2019 yılında İkizler Memo Can isimli dizi ile ekranda yer aldı.

Özgürcan Çevik yeniden dizilere dönüyor, partneri bomba bir güzel! 8

Özgürcan Çevik, aradan geçen 2 yılın ardından yeniden dizilere dönüş yapıyor. Bir dönem Star TV’de yayınlanan ve kısa süreli olan Çember isimli polisiye dizinin yeni bölümleri çekiliyor. Özgürcan Çevik de başrolde yer alıyor.

ANS Productions ile Çevik’in anlaştığını gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu. Dizide Çevik ile birlikte Tuvana Türkay’ın da başrolde yer alacağı ortaya çıktı.

Özgürcan Çevik yeniden dizilere dönüyor, partneri bomba bir güzel! 9

Çember dizisinden bir tek Barış Bağcı’nın yeni dönemde yer alması da kararlaştırılmıştı. Kanal D ekranında yayınlanacak olan dizinin her bölümünde bir cinayet vakası çözülecek. Konuk oyuncu olarak da ünlü isimlerin her hafta yaptı yer alacakları belirtiliyor.