Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sosyal medya ve magazin gündeminin bir numarasında Demet Özdemir gerçeği!

Sosyal medya ve magazin gündeminin bir numarasında Demet Özdemir gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir, Alaçatı’da yapılan Zeynep Bastık ile Tolga Akış’ın düğününe adeta damgasını vurdu. ‘Demet Özdemir güzelliğiyle düğünün gözdesi oldu’… İşte bu başlık Türk basınında çok kullanıldı. Özdemir, gündemin bir numaralı konusu olarak birkaç gündür magazin basınında ve sosyal medyada gücünü sergiliyor.

Sevgilisi Oğuzhan Koç ile şarkıcı Zeynep Bastık’ın Alaçatı’da bir otelde gerçekleşen düğününe katılan Demet Özdemir, şıklığı ile Türk magazin basınının da gözünü kamaştırdı. Güzel oyuncunun fuşya rengi, derin göğüs dekolteli elbisesi ile boy boy pozları basında birçok habere konu edildi.

Sosyal medya ve magazin gündeminin bir numarasında Demet Özdemir gerçeği! 8

Oğuzhan Koç’un aynı zamanda nikah şahidi olduğu düğünün öncesinde bekarlığa veda partisi yapıldı. Partiye de katılan gözde çiftin el ele sosyal medyada paylaştıkları poz Türk basınında, ‘Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden el ele aşk pozu’ ve ‘Sosyal medya yıkıldı başlıkları’ ile yer aldı.

Sosyal medya ve magazin gündeminin bir numarasında Demet Özdemir gerçeği! 9

Yetenekli oyuncu Demet Özdemir hem iş hayatı hem de özel yaşantısıyla Türk basınında da sık sık haber oluyor. Doğru proje seçimleri ve profesyonel kariyer planlaması ile Türkiye’nin en önemli markalarından birisi haline gelen güzel oyuncunun attığı her adım haber değeri taşıyor.

‘Aslı ve Kerem buluştu’ başlığıyla verilen haberlerde ise Demet Özdemir’in , “’Aşk Taktikleri’ adlı filminin çekimlerinin başladığı yine basında çok konuşuldu.

Sosyal medya ve magazin gündeminin bir numarasında Demet Özdemir gerçeği! 10

Demet Özdemir’in rol arkadaşı Şükrü Özyıldız birlikte fotoğraflarını paylaşarak altına ‘Demet’le buluştuk sonunda ‘ yazdı. Bu fotoğraf da hem basında hem de sosyal medyada gündemin en dikkat çeken konularından birisi oldu.