Ana sayfa Dizi Haberleri Partneri kim? Ramo’dan sonra yeni diziyle dönüyor! İşte Murat Yıldırım’ın yeni dizisiyle ilgili tüm detaylar…

Partneri kim? Ramo’dan sonra yeni diziyle dönüyor! İşte Murat Yıldırım’ın yeni dizisiyle ilgili tüm detaylar…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Ramo dizisi, geçtiğimiz sezon başlamış, pandemi nedeniyle ara verdikten sonra çekimleri Adana’dan İstanbul’a taşınmıştı. Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım’ın başrolünde oynadığı dizi, çok eleştirilen bir kararla final yaptı.

Yıldırım, uzun süre dizilerde yer almamış ve atv’nin fenomen yarışma programı ‘Kim Milyoner Olmak İster’i sunmuştu. Yerini Kenan İmirzalıoğlu’na bırakan oyuncu, geçtiğimiz sezon dizilere tekrar dönüş yapmıştı.

Hayranlarının onu bir dizide görmeye çok özlediği oyuncu, sezonu bitiremeden ekrana veda eden Ramo’nun ardından, bu kez Evlilik Sözleşmesi isimli yeni bir diziyle dönmeye hazırlanıyor!

Henüz partneri belli değil ama Gizem Karaca’nın ismi anılıyor. Karaca, son olarak geçtiğimiz haftalarda final yapan Fox TV’nin Baraj dizisinde oynuyordu.

Dizi, Marriage Contract isimli Kore dizisinden uyarlanmakta. Üs Yapım tarafından çekilecek projenin senaristi aynı zamanda tiyatro yazarı olan Özen Yula. Yönetmen ise Cem Akyoldaş.

Partneri kim? Ramo'dan sonra yeni diziyle dönüyor! İşte Murat Yıldırım'ın yeni dizisiyle ilgili tüm detaylar... 7

Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda diziyle ilgili son kulis bilgilerini paylaştı. Buna göre Evlilik Sözleşmesi isimli yeni projede oyunculukları ile büyük beğeni toplayan isimler Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal ve Deniz Hamzaoğlu da yer alıyor.

Kadrosuyla şimdiden dikkatleri çeken dizinin orijinal hikayesi ise şöyle:

Bir kadın kocasını geçirdiği kazada kaybeder. Bundan sonra kadın küçük kızını tek başına büyütmeye başlar. Ancak, beyninde tümör olduğunu öğrenir. Kızına bakabilecek bir varis bulmak amacıyla sınırlı bir süre eşi olabilmesi için bir adamla sözleşme imzalar.