Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisi gümbür gümbür geliyor! Denizdeki çekimler başladı!

Barbaroslar dizisi gümbür gümbür geliyor! Denizdeki çekimler başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in iddialı yapımlarından birisi olan Barbaroslar’la ilgili haberler, uzun süredir gündeme gelmekte. Dönem dizisi olması nedeniyle büyük bir hazırlık yapıldı ve çalışmalar halen sürüyor. Dizi için platoda mühendisler ve uzman ekipler tarafından gemiler inşa edildi.

Çekimlerinin bir kısmı platoda gerçekleşecek olan dizi için aynı zamanda gerçek mekanlarda da çekimlerin yapılacak.
Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, Es Film imzalı Barbaroslar dizisinin açık deniz sahnelerinin çekimlerine geçildi.

Senaryosunu Mustafa Burak Doğu’nun kaleme aldığı ve yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği dizinin çekimleri Antalya ve Marmaris’te devam etmekte.

Engin Altan Düzyatan’ın Diriliş Ertuğrul’dan sonra Barbaroslar ile ekrana dönmeye hazırlandığı dizide Ulaş Tuna Astepe de başrolde yer alıyor. Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatından kesitlerin sunulacağı dizi ile ilgili olarak aylardır titiz çalışmalar yürütülmekte.

Barbaroslar dizisi gümbür gümbür geliyor! Denizdeki çekimler başladı! 8

Çekimlerinin 30 Mart itibariyle başlandığı dizinin kadrosuna bir süre önce Yetkin Dikinciler, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da eklendiği duyurulmuştu.

Dizide Engin Altan Düzyatan Oruç Reis’i, Ulaş Tuna Astepe Oruç Reis’in ağabeyi Barbaros’u, Yetkin Dikinciler İshak’ı, Caner Topçu da Barbaros Hayreddin ve Oruç Reis’in bir diğer kardeşi İlyas’ı canlandıracak. Bahadır Yenişehirlioğlu’nun ise hangi rolü canlandıracağı henüz açıklanmadı.

Barbaroslar dizisi gümbür gümbür geliyor! Denizdeki çekimler başladı! 9