Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, ‘Ceylin’ gibi bir avukatı olsun ister miydi? Ünlü oyuncudan ilginç yanıt!..

Pınar Deniz, ‘Ceylin’ gibi bir avukatı olsun ister miydi? Ünlü oyuncudan ilginç yanıt!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranlarında yayınlanan yeni sezonun en iddialı dizisi Yargı’da sergilediği performansla her pazar akşamı adından söz ettiren oyuncu Pınar Deniz Elle Türkiye Dergisi’nin Aralık – Ocak sayısı için objektif karşısına geçti.

Dergiye birbirinden özel pozlar veren güzel oyuncu, 2014 yılında Sil Baştan dizisiyle başladığı kariyer yolculuğunda 2016 yılında rol aldığı Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle sıçrama yaptı.

Pınar Deniz Yargı dizisinde canlandırdığı ‘Avukat Ceylin’ karakteriyle harikalar yaratıyor. Dizide iddialı, hırslı, tutkulu ancak bir o kadar da duygusal bir avukat modeli çizen oyuncu, özellikle duygusal sahnelerdeki performansıyla izleyiciyi kendine hayran bırakıyor.

Pınar Deniz, 'Ceylin' gibi bir avukatı olsun ister miydi? Ünlü oyuncudan ilginç yanıt!.. 9

Pınar Deniz Elle Dergisi’ne verdiği röportajda, canlandırdığı  ‘Ceylin’ karakterinin bu kadar  çok sevilmesinin nedenini şu şekilde açıkladı; “Ceylin’in  iyi olmak gibi bir çabası yok, bu da onu gerçek kılıyor. Sınırlarını kendi belirliyor. Adaleti, kendi vicdanı, işinde ne kadar açıksa, duygularına döndüğünde de bir o kadar kapalı olabiliyor. Onun da kendiyle savaşı burada başlıyor zaten.”

Pınar Deniz, 'Ceylin' gibi bir avukatı olsun ister miydi? Ünlü oyuncudan ilginç yanıt!.. 10

Pınar Deniz,“Senin bir davan olsa Ceylin’e kendini emanet eder miydin?” sorusuna ise, “Ceylin avukatım olsun isterdim. Risk almayı seviyorum ve tutkusundan etkilenip davamı ona teslim edebilirdim” yanıtını verdi.

Pınar Deniz, 'Ceylin' gibi bir avukatı olsun ister miydi? Ünlü oyuncudan ilginç yanıt!.. 11

Ünlü oyuncu mesleği hakkındaki duygularını ise şu sözlerle ifade etti. “Kendimi karakterin içinde var etmek ve bunu insanlara sanat yoluyla sunabilmek muazzam bir his. Daha mutlu olacağım ne yapardım hiç bilmiyorum.”

Oyuncu, içindeki kâşif kızı besleyerek kendini ve ruhunu gelişime sürekli hazır tuttuğunu söyledi.