Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisi tüm kategorilerde reytingin zirvesine çıktı!

Teşkilat dizisi tüm kategorilerde reytingin zirvesine çıktı!

tarafından ker_def

Teşkilat dizisinin 25. bölümü tüm reyting kategorilerinde birincilik elde ederek rakibi Yargı’yı geride bıraktı. Kalbi duran Serdar, Zehra’nın çabalarıyla hayata döndü… Halit Başkan, Libya’da gerçekleşen patlamadan yaralı kurtuldu… Tövbekar, Barış’ın hayatını kurtardı…

TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 5 Aralık Pazar akşamı yayınlanan yirmi beşinci bölümüyle büyük ilgi gördü. ‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken, #KurtarmaPlanı etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Teşkilat’ın yayınlanan yirmi beşinci bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar: Kalbi duran Serdar, Zehra’nın çabalarıyla hayata döndü. Serdar’ın yaşadıklarına dair tüm gerçekler ortaya çıkacakken Ceren devreye girdi. Görevini başarıyla yerine getiren Ceren, Serdar ve Zehra’nın kendilerini yeni bir bulmacanın içerisinde bulmalarını sağladı. Bu süreçte Serdar ve Zehra hiç olmadığı kadar yakınlaştı.

Halit Başkan, Libya’da gerçekleşen patlamadan yaralı kurtuldu. Ekip General Abdülmalik komutasındaki ayrılıkçı kuvvetleri atlatıp güvenli bir yere geçerek, Libya’dan çıkmak için hazırlıklara başladı. Ancak önce Doğu Akdeniz’deki anlaşmanın tamamlaması gerekiyordu. Üstelik bunun gerçekleşmesi için kaçırılan Libya Başbakanının kardeşi Mahmut’un kurtarılması gerekiyordu.

Çetin, Barış’ı hapishanede ziyaret etti ve duydukları karşısında Yıldırım hakkındaki şüpheleri iyice arttı. Barış’ı yalnız bırakmamak için kendini içeriye attıran Tövbekar ise içeri girer girmez Barış’ın hayatını kurtardı.

Mete Başkan’ın talimatıyla Serdar ve Zehra, Libya’daki problemi çözmek için İsviçre’ye gitmek üzere harekete geçti. İkili, Ceren’i de operasyona dahil ederek yeni bir oyun kurdu. Ceren, kendine söylenen her şeyi yerine getirerek güven kazanmaya çalıştı. Yıldırım Türkiye’yi zor duruma düşürmek için Libya üzerindeki baskısını artırdı. Yıldırım zafer kazandığını düşündüğü sırada karşısında Halit’i buldu.

‘Teşkilat’ her pazar saat 20.00’de TRT 1’de…