Ana sayfa Sinema Alina Boz ve Denizcan Aktaş’lı Bandırma Füze Kulübü’nden yeni fotoğraflar var!

Alina Boz ve Denizcan Aktaş’lı Bandırma Füze Kulübü’nden yeni fotoğraflar var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en dikkat çekici genç yıldızlarından Alina Boz ve Denizcan Aktaş’ı bir araya getiren dönem filmi Bandırma Füze Kulübü’nün çekimleri devam ediyor. Mudanya’daki filmin setinden yeni fotoğraflar geldi.

Senaryosu gerçek bir hikayeye dayanan film her iki oyuncunun hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Filmin birkaç hafta önce başlayan çekimleri Mudanya, Bandırma ve İstanbul Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleştiriliyor.

Alina Boz ve Denizcan Aktaş’lı Bandırma Füze Kulübü’nden yeni fotoğraflar var! 10

Gerçek bir olaya dayanan ve dönem filmi olan Bandırma Füze Kulübü’nün Mudanya’da gerçekleştirilen çekimlerinden yeni set fotoğrafları paylaşıldı. 1950’li yıllarda geçecek filmin kostüm ve dekorları çok dikkat çekici.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak, yapımcılığını Mustafa Uslu’nun yönetmenliğini üstlendiği filmde ayrıca Erkan Kolçak Köstendil, Atay Yıldız, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Altan Erkekli ve Alican Yücesoy gibi isimler yer alıyor.

Alina Boz ve Denizcan Aktaş’lı Bandırma Füze Kulübü’nden yeni fotoğraflar var! 11

Müziklerini Yıldıray Gürgen’in yapacağı filmin senaryosunu ise Mert Dikmen, Mustafa Uslu ve Ayberk Olgay kaleme aldı. Bandırma Füze Kulübü’nün, önümüzdeki yıl baharında vizyona girmesi planlanıyor.

Önümüzdeki yıl vizyona girmesi beklenen film, Türkiye’nin ilk uzay oluşumu Bandırma Füze Kulübü’nün hikayesini anlatıyor. Filmin hikayesi şöyle olacak:

Alina Boz ve Denizcan Aktaş’lı Bandırma Füze Kulübü’nden yeni fotoğraflar var! 12

Bandırma’da lise öğrencisi bir grup genç 1950’li yıllarda Sputnik I’in uzaya fırlatılmasından etkilenerek bir füze kulübü kurmaya karar verdi. Kulüp üyesi olan gençler uzay ve evren konularını tartışılıyorlardı. Kulüp kısa zamanda büyüdü ve Bandırma Havacılık ve Uzay Araştırmaları Derneği’ne dönüştü.

Alina Boz ve Denizcan Aktaş’lı Bandırma Füze Kulübü’nden yeni fotoğraflar var! 13

En büyük amaçları uzaya bir roket fırlatmak olan bu gençler 1 metre boyunda ve 3 kilogram ağırlığında bir roket inşa ettiler. Ancak bu roket yerden 40 metre yükselebilmiş ve sonra denize düşmüştü. Gençler ikinci denemelerinde roketlerini 750 metreye çıkarmayı başardı. Kendileriyle alay edilmesine aldırmayan gençler birçok denemenin sonunda roketlerini 5.415 metreye kadar uçurmayı başardı.