Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, Sema Ergenekon’a gönderme yaptı, Yargı heyecanı tavan yaptı!

Pınar Deniz, Sema Ergenekon’a gönderme yaptı, Yargı heyecanı tavan yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmaya başlayan Yargı dizisi hikayesi ile çok beğenildi. Sema Ergenekon’un 2 yıl süren senaryo üzerindeki çalışmalarının yüksek reytingler ile karşılık bulması da anlamlı oldu. Dizinin hayranları hikayeyi çok beğendi ve çok iyi performans sergileyen oyuncular da başarının mimarı oldu. Pınar Deniz’in sosyal medya paylaşımı ise hayranların heyecanını iyice artırdı.

Yargı dizisinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisini yeni sezonun en iyi dizi çiftlerinden birisi olarak tarif eden dizi hayranları, sosyal medyada binlerce paylaşım yapıyor. Dizinin 3. bölüm itibari ile çok iyi reytingler alarak Teşkilat dizisine rakip olması da önemli bir gelişme oldu.

Tüm kategorilerde ortalamanın üzerine çıkan Yargı, ikincilik elde etti. Yargı dizisi için pek de tahmin edilmeyen, Teşkilat dizisinden birinciliği alabileceği düşüncesi artık daha da çok konuşulmaya başlandı.

Pınar Deniz, Sema Ergenekon'a gönderme yaptı, Yargı heyecanı tavan yaptı! 8

Zaman zaman set hallerini paylayan oyuncu, sosyal medyada paylaşımlar yaparak dizisine destek sağlıyor. Yargı’nın dördüncü bölümü 10 Ekim Pazar akşamı Kanal D ekranında yayınlanacak. Ceylin olarak izlediğimiz Pınar Deniz, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile heyecanı daha da artırdı.

Henüz daha dizinin 4. bölümü yayınlanmadı. Ancak ekip şimdiden beşinci bölümün senaryosuna çalışmaya başladı.

Pınar Deniz, paylaşımı ile dördüncü bölümün tamamlayıp beşinci bölümün çekimlerine başladıklarını da ifade etti.

Oyuncunun “Bu nasıl bir bölüm” şeklinde Sema Ergenekon’a gönderme yaptığı mesajı da hayranların heyecanını iyice artırdı. Demek ki, beşinci yeni bölümde büyük sürprizler izleyicileri bekliyor.

Pınar Deniz, Sema Ergenekon'a gönderme yaptı, Yargı heyecanı tavan yaptı! 9