Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in Yargı dizisinin yapımcısından bir isteği var!

Pınar Deniz’in Yargı dizisinin yapımcısından bir isteği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan Yargı dizisi, Kerem Çatay’ın sahibi olduğu Ay Yapım tarafından hazırlanan bir dizi. Sema Ergenekon’un güçlü hikayesi izleyicilerde karşılık buldu. Yargı dizisi altıncı bölümü ile hem AB hem de ABC1 gruplarında reytinglerde birincilik elde etti.

Pazar akşamları Teşkilat ile yarış halinde olan dizinin bu başarası sonrasında yapımcı tarafından tüm ekibe bir kutlama yemeği verildi. Bu yemekte Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz sevgilisi Yiğit Kirazcı ile birlikte yer aldı.

Yargı dizisinin hem oyuncuları hem de teknik ekip keyifli bir akşam geçirdi. Birinciliği kutlayan dizinin ekibinin hoş anları da kameralar tarafından görüntülendi. Etkinlik çıkışında sevgilisi Yiğit Kirazcı ile görüntülenen Pınar Deniz bir hayli mutluydu.

Oyuncu yapımcıdan bir istekte bulunduğunu söyledi. Pınar Deniz, “Çok güzeldi yemek. O kadar çok çalışıyoruz ki… Yapımcıya ‘lütfen 4 haftada bir bu olsun’ dedim. Çok güzel geçti” şeklinde konuştu.

Yiğit Kirazcı, Yargı dizisini kendisinin de takip ettiğini ve güzel bir proje olduğunu söyledi. Pınar Deniz, “Zorla takip ettiriyorum” diyerek espri yaptı.

Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosunda yer alan Yiğit Kirazcı, çalışmanın birlikte zaman geçirmelerini çok da zorlaştırmadığını söyledi. Oyuncu, “Arada görüşemiyoruz, arada görüşüyoruz” diye konuştu.

Pınar Deniz ise yoğun çalıştıklarını ama eve geldiğinde Yiğit Kirazcı’yı görmekten dolayı çok memnun olduğunu anlattı. Oyuncu, “Güzel geçiyor. Özlüyoruz ama güzel. Çalışıyor olmak çok güzel bir his” ifadesini kullandı.

Diziyi birçok kişinin izleyerek destek verdiğini hatırlatan Pınar Deniz, herkese teşekkür etti.