Ana sayfa Dizi Haberleri Projelerinde çok seçici olan Engin Akyürek bu kez bir setten diğerine koşuyor!

Projelerinde çok seçici olan Engin Akyürek bu kez bir setten diğerine koşuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının jönlerinden Engin Akyürek projeleri arka arkaya sıralamaya başladı. En son Star TV dizisi Sefirin Kızı’nda izlediğimiz Engin Akyürek ardından Netflix için çekilen Yolun Açık Olsun filminin çekimlerine başlamıştı. Akyürek, Yolun Açık Olsun filminin hemen ardından yeniden, bu kez başka bir proje için sete koşacak.

Projelerini seçerken çok titiz davranan ve 2004 yılında Türkiye’nin Yıldızları dizisinde birinci olduktan sonra 17 yılda sadece yedi dizide rol alan Engin Akyürek son aylarda çalışmalarına hız kazandırdı.

Engin Akyürek, 2017 yılında Ölene Kadar isimli dizide rol aldıktan iki yıl sonra ekranlara Sefirin Kızı dizisindeki Sancar Efe karakteriyle geri dönmüştü. Dizi sona erdikten sonra kısa süre bir haber alınamayan Engin Akyürek’in yaz başında bir film projesinde yer aldığı duyurulmuştu.

Projelerinde çok seçici olan Engin Akyürek bu kez bir setten diğerine koşuyor! 7

Yetenekli oyuncu Netflix için çekilen Yolun Açık Olsun isimli filmde Tolga Sarıtaş’la başrolü paylaşıyordu. Filmin çekimleri tamamlanır tamamlanmaz Engin Akyürek yeni bir projeye daha imza attı.

Engin Akyürek bu kez Kaçış isimli bir dizide rol alacak. O3 Medya ile Same film tarafından hazırlıkları yapılan Kaçış isimli sekiz bölümlük dizi bir dijital kanalda yayınlanacak. Senaristliğini Ali Doğançay, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği dizinin çekimlerine ekim ayında başlanacak. Dizinin diğer oyuncuları ve konusuyla ilgili bir açıklama ise henüz yapılmadı.

Böylece bugüne kadar hep en az bir yıl arayla yeni projede yer alan Engin Akyürek, ekranlara hızlı bir dönüş yapacak. Bu durum da en çok hayranlarını sevindirecek.