Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ramo dizisinde çıtayı yükselten muhteşem ikili!

Ramo dizisinde çıtayı yükselten muhteşem ikili!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisinde ikinci sezon bambaşka… İzleyiciler bile bu kadar güçlü bir geri dönüş beklemiyordu. Murat Yıldırım’ın dediği gibi “izlemeyen çok üzülür” dedirtecek bölümlerle Ramo, Cuma akşamları başarıyla yoluna devam ediyor.

Dizinin yeni bölümlerinin reytinglerinin çok iyi gelmesi de ekibin büyük başarısının yansıması olarak görülüyor. İlk sezon Adana’da geçen dizi, şimdi İstanbul’a taşındı ve hemen hemen sil baştan değişen bir hikaye anlatımı var. Bu büyük başarıyı sağlayan iki isim ise Murat Yıldırım ile yönetmen Çağatay Tosun.

Murat Yıldırım, daha önce de olduğu gibi Suskunlar dizisinde birlikte çalıştığı ünlü yönetmeni öne çıkartan paylaşımlar yapmayı sürdürüyor.

Ünlü oyuncu, Ramo dizisiyle ilgili yayın öncesi attığı mesajda Çağatay Tosun ile pozunu paylaştı. Dizinin başarısı da bu ikilinin yüksek enerjisi ile gerçekleşti. Tabii ki diğer başrol oyuncusu Esra Bilgiç’i de unutmamak lazım. Ünlü oyuncu da güçlü bir performans sergileyerek Ramo dizisinde rolünün hakkını veriyor.

Ramo dizisinde çıtayı yükselten muhteşem ikili! 10