Ana sayfa Dizi Fragmanları Ramo dizisinde gönülleri yakan ağır sözler!

Ramo dizisinde gönülleri yakan ağır sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’i başrolde buluşturan Ramo dizisinin ikinci sezonu etkili bölümlerle devam ediyor. İstanbul’da devam eden hikayenin yenilenmesi dizinin yeniden izleyicilerin gönlüne girmesini de sağladı. Ramo, Cuma akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi olmayı da başardı.

Murat Yıldırım, Ramo performansı ile göz doldururken, dizinin aksiyon dolu sahneleri daha da etkileyici görünüyor. Bu noktada yönetmen Çağatay Tosun’u sıklıkla onore eden Murat Yıldırım, dizinin başarısında usta yönetmenin hakkını da her seferinde sosyal medyadan teslim ediyor.

Ramo ve Sibel’in yakıcı aşkları ve aralarına gören sorunlar ikinci sezonda da ilgi çekmeye devam edecek. Sibel ve Fidan’ın sarılıp gözyaşı döktükleri anlar ise izleyenleri derinden etkileyecek. Bir izleyici, “Ah Sibel sen çok güzel seviyorsun. Ramo sen de Sibel’in ateşinde yanıyorsun. Çok güzelsiniz” şeklindeki sosyal medya yorumu, bu aşk ateşinin izleyiciye de geçtiğini anlatıyor.

9 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan 15. bölümde Ramo’nun Sibel için söylediği sözler ise derinden yaralayacak… “Gömdüm artık Sibel’i… Artık benim için yok hükmünde.”

Ramo, Sibel’den gerçekten vaz mı geçecek? Yoksa işler tersine mi dönecek?

İşte Ramo 15. bölümden ilk görüntüler: