Ana sayfa Dizi Fragmanları Ramo dizisinde Sibel’in yaşadığına dair bir iz aranıyor!

Ramo dizisinde Sibel’in yaşadığına dair bir iz aranıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo’nun 32. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden olan Show TV yapımı, yine etkileyici sahnelerle dolu bir bölüm ile ekrana geliyor… Bu akşam saat 20.00’de yeni bölümü yayınlanacak olan Ramo’nun hesabı kapatmak için Mazhar’ın karşısına çıktığı tanıtımda gerilim giderek yükselirken, ikili arasında yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Reytingleri ile de izleyicilerin ilgisinin yüksek olduğunu kanıtlayan Ramo, ikinci sezonunda her hafta aksiyon dolu bölümlerle hayranlarına heyecan dolu anlar vaat ediyor. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, Sibel karakterinin durumu da merakla bekleniyor. Sibel’in gerçekten öldüğüne inanmayan Ramo hayranları 32. bölümde onun yaşadığına dair bir işaret görmek istiyor.

Ramo ne kadar inanmak istemese de hastane odasında alınan örnekler cesedin Sibel’e ait olduğunu gösteriyordur. Ramo, ailesini bile dinlemeden her yerde Sibel’e ait bir iz arıyordur. Ramo’nun her eylemi İstanbul’un büyük patronlarını biraz daha rahatsız eder. Mazhar, patronlarından da aldığı emirle Ramo’yu ortadan kaldırmak için harekete geçmiştir.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo’da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Emre Kınay, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, yarın akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!