Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu’ndan sonra Kaan Yıldırım’ın yeni dizisinde yeni partneri şaşırttı!

Hekimoğlu’ndan sonra Kaan Yıldırım’ın yeni dizisinde yeni partneri şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, Hekimoğlu dizisinin iki sezonluk yolculuğunda çok başarılı performanslara imzasını attı. Bazı bölümlerde canlandırdığı Mehmet Ali karakterinin çok öne çıkması ile sosyal medyada da hakkında çok konuşulan oyuncu, iyi bir projeden sonra bir başka iddialı projede yerini aldı.

TRT1 ekranında yeni sezonda Mevlana isimli dizide yer alacak olan Kaan Yıldırım, güçlü bir oyuncu kadrosunun yer aldığı yapımda boy gösterecek. 30 bölüm sürecek olan dizide Kaan Yıldırım’ın partnerinin de Devrim Özkan olduğunu, gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Haluk Piyes ve Burak Can’ın da hikayeye son dönemde katılan isimler arasında olduğu belirtilirken, Devrim Özkan, Ramo’dan sonra yine yıldızını parlatabilecek bir rolü bulmuş oldu.

Efsun karakterini canlandıracak olan Devrim Özkan ile Kaan Yıldırım’ın partnerliği de merakla bekleniyor. Bu eşleşmeye şaşıran dizi hayranları Yıldırım ile Özkan’ın iyi bir uyum yakalayacağını düşünüyor.

Hekimoğlu'ndan sonra Kaan Yıldırım'ın yeni dizisinde yeni partneri şaşırttı! 7

Sosyal medyada yorum yapan Kaan Yıldırım hayranları, Devrim Özkan ile güçlü bir dizi çifti olacaklarına yönelik olumlu yorumlarda bulunuyor.

Mevlana dizisi tek sezonluk bir proje olacak. 30 bölüm yayınlanacak olan yapım güçlü bir prodüksiyon ile hayata geçiriliyor. TRT1 ekranında yeni sezonun Barbaroslar dizisi ile birlikte en çok konuşulan yapımında Devrim Özkan’ın yer alması da kariyer fırsatı açısından büyük önem taşıyor.