Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’nun final yapmasına Murat Yıldırım’dan aylar sonra eleştiri!

Ramo’nun final yapmasına Murat Yıldırım’dan aylar sonra eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, Ramo dizisiyle geçen sezon çok başarılı işlere imza attı. İlk dönemde pandemi nedeniyle kısa süren dizi çok iyi reytingler alamamıştı. Ancak 6 ay aradan sonra başlayan ikinci sezonda Ramo büyük bir çıkış yakaladı.

Dizinin aksiyon dolu sahneleri büyük ilgi gördü. Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım uyumu da dizi hayranlarını çok mutlu etti. İkilinin başarılı performansları ile birlikte dizinin yönetmeni M. Çağatay Tosun’un çekim kalitesini de artırması reytinglerin düzelmesini sağladı.

Ramo dizisinin final kararını alan Show TV, geçtiğimiz Mayıs ayında büyük eleştiriler aldı. Dizinin oyuncuları bile neden böyle bir karar alındığını anlamadı. Tüm dizilerini bitirme kararı veren Show TV’nin ne kadar yanlış bir adım attığı bu sezonki düşüş yaşayan ya da final yapan dizilerinden belli oldu.

Ramo'nun final yapmasına Murat Yıldırım'dan aylar sonra eleştiri! 31

Murat Yıldırım, Ramo dizisinin içinde bir ukde olarak kaldığını röportajındaki sözleriyle hissettirdi. Oyuncu, Show TV’nin final kararının tüm ekip için de büyük bir sürpriz olduğunu dile getirdi.

Aziz dizisi ile 5 Kasım’dan itibaren yeniden Show TV ekranında yer alacak olan Murat Yıldırım, eski dizisi için şu yorumu yaptı:

“Ramo bizim için de sürpriz oldu. Damağımızda kaldı. O tarz işler hep devam edecekmiş gibi geliyor. Suskunlar mesela hala öyle. Ramo da bunlardan bir tanesi olacaktı, benim için de öyle seyirci için de öyle olduğunu düşünüyorum. Sinema filmi olabilir, dijital olabilir.”

Murat Yıldırım’ın bu sözleri ilerde bir gün Ramo dizisinin yeniden izleyiciler ile buluşması noktasında bir umut ışığı olarak yandı.