Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çember serisinin yeni bölümü Kalpsiz bu akşam Kanal D’de!

Çember serisinin yeni bölümü Kalpsiz bu akşam Kanal D’de!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Polisiye film serisi Çember, bu akşam yeni bölümü olan Kalpsiz ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Serinin yeni bölümü Kalpsiz ilk kez bu akşam izleyiciyle buluşacak.

Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu İbrahim Altun ve Evren Oğuz’un birlikte yazdığı polisiye film serisi Çember’in başrollerini Özgürcan Çevik ve Tuvana Türkay’ın yanı sıra Barış Bağcı paylaşıyordu. Film serisi Star TV’de iki sezon yayınlandıktan sonra 25 Ekim 2017’de ekrana gelen 11. bölümüyle final yaptı.

Çember, Star TV’de final yaptıktan dört yıl sonra bu kez Eylül 2021’de Kanal D’de ekrana gelmeye başladı. Kanal D’de ise Yolun Sonundaki Kız, Sırlar Apartmanı ve Gün Doğmadan olmak üzere üç yeni bölümü ekrana geldi.

Serinin 14. ve son bölümü olan Gün Doğmadan, 26 Ekim 2021’de izleyiciyle buluştu. Yayın günü olan pazar akşamları Yargı dizisi başlayınca diziye ara verildi. Çember, 15’inci ve son bölümü olan Kalpsiz ile bu akşam izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Çember serisinin yeni bölümü Kalpsiz bu akşam Kanal D'de! 7

Serinin son bölümünde başrol oyuncusu Barış Bağcı yer almayacak. Alparslan dizisine geçen Bağcı’nın yerine usta oyuncu Serdar Orçin geçecek. Kalpsiz isimli bölümde ayrıca Özgür Özberk, Soydan Soydaş, Merve Bulut, Sezgin Uzunbekiroğlu, Feyza Sevil Güngör, Sıla Korkmaz, Fahrettin Avcı yer alıyor.

Çember’in son bölümü Kalpsiz’in konusu şöyle olacak: Ekibimiz sıra dışı bir cinayetle karşı karşıyadır. Ayla Sarıtaş kalbi yerinden sökülerek öldürülmüştür. Olayın hemen ardından Ayla’nın kız kardeşi Canan kanlı kıyafetiyle gelip cinayeti kendisinin işlediğini itiraf eder. Peki katil gerçekten Canan mıdır? Tutkulu bir aşkın çevresinde ortaya çıkan şüpheliler ihanet ve kıskançlık girdabında sürüklenirken, Soruşturma derinleştikçe, herkesin Ayla ile bir hesabı olduğu ortaya çıkar. Delilleri takip eden ekibimiz, kendilerini birbiri içine geçmiş, adeta bir duygu labirentinin içinde bulur. Bu labirentten çıkış hiç kolay olmayacaktır.

Çember: Kalpsiz bu akşam saat 20:00’de Kanal D’de.