Ana sayfa Sinema Ramo’nun starı Murat Yıldırım’ın bir başka projesi daha var!

Ramo’nun starı Murat Yıldırım’ın bir başka projesi daha var!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, Cuma akşamları Show TV ekranında, aksiyon dolu Ramo dizisiyle müthiş bir performans ortaya koyuyor. Dizinin ikinci sezondaki hikayesinin tutması ve iyi reytingler alması tüm ekibin yoğun emeklerinin karşılığının alındığını gösteriyor. Murat Yıldırım da Ramo dizisinde olmaktan çok memnun.

Ünlü oyuncu aynı zamanda bir başka proje için de yoğun bir çalışma yaptı. Dalış konusunda kendisini geliştiren oyuncu, Mako isimli filmin çekimlerinde yer aldı.

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım Türkiye dahil dört ülkede çekimleri tamamlanan Mako filmi için dalış eğitimi aldı ve bu konuda kendini geliştirdiğini söyledi.

Ramo'nun starı Murat Yıldırım'ın bir başka projesi daha var! 7

Çekimleri tamamlanan ve tüm Arap dünyasın da ve dünyada bir çok ülkede beyazperde de yer alacak olan Mako filminde Kaptan Murad karakterine hayat veren Murat Yıldırım, “Dalış eğitimi başlangıçta benim için yeni bir deneyimdi, ama sonunda bu konuda kendimi geliştirdim” dedi.

Mısır ve Arap sinemasında ilk köpekbalığı filmi olan Mako filminin çekimleri için Mısır ve diğer Arap ülkelerinde çekimlere katılan Murat Yıldırım “Mısır ve diğer ülkelerde gördüğüm sevgi beni çok mutlu etti” açıklamasını yaptı.