Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hamburger, börek derken her şeyi yiyor, peki formunu nasıl koruyor?

Demet Özdemir hamburger, börek derken her şeyi yiyor, peki formunu nasıl koruyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren ünlü oyuncu Demet Özdemir, gazetecilerle sohbet etti. Kameralara yansıyan bu sohbette farklı sorular soruldu.

Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşk ile 2021 yılının ilk başlarına damgasını vuran Demet Özdemir, yeni yıla yeni bir aşk ile giriş yaparak da takipçilerini bir hayli şaşırtmıştı. Ünlü oyuncu, patates kızartmasından böreğe kadar kilo yapabilecek her şeyi yiyor. Ancak çok da fit ve bunu nasıl başarıyor?

Ünlü oyuncu gazetecilerle sohbette bu konuya değindi ve şöyle konuştu: “Her şey, hamburger, patates. Arkadaşlarım çok iyi bilir. Bugün çok güzel börekler yedik hatta. Nasıl oluyor biliyor musunuz? Biraz stres, birazcık yoğun çalışma temposu. Tabii ki bu şekilde. Spor yapmaya çok vaktim yok.”

Demet Özdemir, çalışmaları hakkında da konuştu. 8-9 yıldır sektörde olduğunu hatırlattı ve hayallerinin ötesinde şeyler yaşadığına değindi.

Oyuncu, “Yaptığım projelerle gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum. Birçok şeyi başarmış hissediyorum. Tabii ki önümde çok uzun bir yol var. Umarım hep böyle aynı dinamikte devam ediyor. Çünkü bu mesleği gerçekten yapmayı çok seviyorum. Takdir gördüğümde de çok mutlu oluyorum, ailem de öyle ben de öyle…” açıklamasında bulundu.