Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingler fena, Aşkın Tarifi dizisi saman alevi misali kısa sürede söndü!

Reytingler fena, Aşkın Tarifi dizisi saman alevi misali kısa sürede söndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yaz ayının eğlenceli yapımlarından birisi olarak öne çıkan Aşkın Tarifi dizisi şimdiye kadar ki performansı ile dikkatleri çekmişti. Başrol oyuncuları Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk iyi bir dizi çifti oldu.

Aşkın Tarifi, 4. bölümü ile çok iyi reytingler de almıştı ama sonrasında oranlar düşmeye başladı. Dün akşam dizinin 6. bölümü yayınlandı ve düşüşün devam etmesi büyük bir sıkıntıyı da beraberinde getirdi.

Aşkın Tarifi dizisi saman alevi misali bir ara çok iyi reytingler elde etse de şimdilerde düşüş trendine girmiş durumda… Dün akşam dizinin elde ettiği oranlar şimdiye kadar ki en düşük reytingler olarak kayıtlara geçti.

Aşkın Tarifi eğlenceli ve güzel bir hikayeye sahip, yaz ayları için tercih edilebilecek bir yapım. Ancak reytinglerin bu kadar düşmesi sıkıntılı bir sürecin içine girdiğini de anlatıyor.

Dizi dün akşam tüm kişilerde günü 7. sırada bitirdi. AB grubunda 9. sırada yer alan Aşkın Tarifi, ABC1’de ise 4.’lük elde etti. Sıralama bakımında fena sayılmayan sonuçlar gelmiş olsa da, reytinglerin ortalamanın çok altına geldiğini hatırlatalım.

Aşkın Tarifi dizisinin 19 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanacak 7. Bölüm Fragmanı da yayında! Fırat, Naz’a tüm gerçekleri anlatıyor!

Kafasındaki soru işaretlerinden yorulan Naz, Fırat’a çıkışır. Gerçekleri anlatması konusunda ısrarcıdır. Fırat da bu duruma kayıtsız kalamaz. Naz ve Fırat arasında neler olacak?

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle 26 Temmuz Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!