Ana sayfa Sosyal Medya Aşkın Tarifi dizisini sosyal medyada parlatma yöntemleri uygulanıyor

Aşkın Tarifi dizisini sosyal medyada parlatma yöntemleri uygulanıyor

tarafından ker_def

Aşkın Tarifi dizisinde şimdiye kadar 6 bölüm yayınlandı. Bir ara çok iyi gelen reytingler düşüş trendine girdi… Dizi hayranları özellikle de Kalp Yarası başladıktan sonra Kanal D dizisine daha az ilgi göstermeye başladı.

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin eğlenceli hikayesine rağmen izleyici ilgisinin azalmakta olması önemli sorunları da beraberinde getiriyor. Dizinin tanıtımının daha güçlü yapılması ve yeni izleyicilerin kazanılması için sosyal medyada da bir takım çalışmalar yapılıyor.

Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk ikilisi youtube canlı yayınına çıkarak hayranların sorularını yanıtladı. Bol kahkahalı ve eğlenceli bir yayın ile hayranlarının sorularını cevaplayan ikili, “partnerinizin ismini öğrenince kim olduğunu merak ettiniz mi?” sorusuna; isimlerin belli olmasıyla birbirlerini stalkladıklarını itiraf ettiler.

Dizinin en komik oyuncusunun kesinlikle Cem Davran olduğunu söyleyen ikili, “Cem Davran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül bir araya geldiğinde sette kahkahalar havada uçuyor. Biz ekip olarak çekimlerin dışında da çok fazla eğleniyoruz” şeklinde konuştular.

Hayranlarından gelen yemek yapmayı seviyor musunuz sorularını da cevaplayan Kadir Doğulu; “Serra yemek yapmayı sevmiyor ama karakteri için o kadar güzel hazırlanmış ki güzel yemekler yapabiliyor. Eminim bu projeden sonra çok güzel yemekler yapacak” dedi.

Kadir Doğulu’nun mutfakla arasının iyi olduğunu anlatan Arıtürk; “Kadir yeni denemeleri seviyor. Elindeki malzemelerle olabilecek en lezzetli ve orijinal yemekleri yapıyor. Sette de bize çok güzel yemekler hazırlıyor” şeklinde konuştu.

Canlı yayının görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.