Ana sayfa Sosyal Medya Reytingleri sorunlu olan Cam Tavanlar, sosyal medyada gayet iyi!

Reytingleri sorunlu olan Cam Tavanlar, sosyal medyada gayet iyi!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ojo Pictures imzalı, verdiği mesajlar kadar eğlenceli ve renkli hikayesiyle dikkat çeken dizisi ‘Cam Tavanlar’ın ikinci bölümü dün akşam ekranlara geldi. Leyla (Bensu Soral) ve Cem (Kubilay Aka) arasındaki rekabetin giderek zorlu bir savaşa dönüşmeye başladığı bölümün finalindeki sürpriz, aşkı bir adım öne geçirdi. Cem’in Leyla’yı öptüğü an, sosyal medyada da uzun süre konuşuldu.

Reyting sonuçları düşük gelen ve beklentilerin bir hayli altında kalan Cam Tavanlar dizisinde Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisini de eleştiriler başladı. Dizinin izleyiciler için sıcak ve samimi bir ortam sunmadığı eleştirileri dikkat çekiyor. Bensu Soral’ın da Leyla karakterine tam olarak ısınamadığına yönelik değerlendirmeler de var. Ancak diziye sosyal medyada da bir ilgi olduğunu gözlemliyoruz.

Show TV ekranlarının renkli ve farklı hikayesiyle beğeni kazanan, Ojo Pictures imzalı dizisi ‘Cam Tavanlar’ın dün akşam yayınlanan bölümüne Leyla ve Cem’in kıyasıya yarışı damga vurdu. Cam Tavanlar’ın üçüncü bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Cem ve İskender’in, Leyla’nın restoranını ziyaret ettiği tanıtımda İskender’in, Leyla’ya karşı olan hisleri dizideki heyecanı artırıyor.

Aralarındaki tüm çekişmeye rağmen Leyla’dan uzak kalamayan Cem, onun yanında İskender’i görünce hayal kırıklığına uğrarken, Leyla’nın Asude’ye girişini yasaklayarak herkesi şaşırtan bir hamle yapıyor. Dizinin bu tanıtımı yayınlandığı andan itibaren kısa sürede Youtube üzerinden Trend Videolar listesinde üst sıralarda yer aldı.

Cam Tavanlar 3. bölüm fragmanı Youtube Trendler listesinde 10. sıraya kadar yükselerek olumlu bir hava estirdi. Dizinin 3. bölümünde reytinglerini biraz daha artırması beklentiler arasında.

‘Cam Tavanlar’, yeni bölümüyle 23 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicileri ile buluşacak.