Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Alişan ile Hazal Subaşı yeniden aynı projede buluşuyor!

İlayda Alişan ile Hazal Subaşı yeniden aynı projede buluşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir döneme damga vuran dizilerden birisi de Çukur oldu… Önceki hafta final yaparak 4 sezonluk macerayı tamamlayan Çukur dizisinde birçok önemli isim rol aldı. Bu oyuncular arasında Akşın karakterinde İlayda Alişan ve Nehir olarak da Hazal Subaşı’nı birlikte izledik…

Çukur dizisinde aynı sette buluşan iki genç oyuncu, son dönemin de öne çıkan isimleri arasında bulunuyor. Hazal Subaşı, Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile parladı ve sonrasında üst üste iyi yapımlarda rol aldı.

İlayda Alişan ise Bir Çocuk Sevdim isimli dizi ile başladığı piyasada 10 yıl içinde güçlü bir kariyer elde etti. Çukur dizisindeki Akşın karakterinden sonra Masumiyet isimli dizide de başrolde yer alan genç oyuncu şimdi de yeni bir projeye hazırlanıyor.

Ölüm Bize Yakışır isimli Pastel Film’in hazırladığı dijital dizi projesinde Çukur’da birlikte yer alan İlayda Alişan ile Hazal Subaşı yine aynı sette olacak. Devrim Yalçın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Ezgi Eyüboğlu ile Ceren Moray da bulunuyor. Dizide her bölüm farklı isimler de rol alacak.