Ana sayfa Sosyal Medya Roman vatandaşlar Üç Kuruş dizisine özellikle de Uraz Kaygılaroğlu’na bayıldı!

Roman vatandaşlar Üç Kuruş dizisine özellikle de Uraz Kaygılaroğlu’na bayıldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Show TV için Çukur’dan sonra çektiği Üç Kuruş dizisi pazartesi akşamı izleyiciyi ekrana kilitledi. Aylardır tanıtımı yapılan dizi ilk bölümüyle olay yarattı. Üç Kuruş’un Çukur gibi fenomen bir diziye dönüşmesi bekleniyor.

Dizinin hikayesinde, roman mafya lideri ‘Kartal’ ile amansız bir polis olan ‘Efe’nin mücadelesi öne çıkıyor. Çukur dizisinde olduğu gibi Üç Kuruş’ta da hikaye yine bir mahalle kavramı üzerine kuruldu.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Civan Canova, Nursel Köse, Aslıhan Malbora gibi çok iddialı oyuncuların bir araya geldiği Üç Kuruş, bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’da geçiyor. Romanların ezilmiş hayatlarına da dikkat çeken dizi renkli görüntüleriyle de bir hayli ilgi çekti.

Dizide kendi hayatlarından örnekler bulan Roman vatandaşlar Üç Kuruş dizisini çok sevdi. Show TV’de yayınlanan Ebru Akel ile Murat Güloğlu’nun sunduğu Bu Sabah programının ekibi Üç Kuruş’un çekildiği Roman mahallesini ziyaret etti ve Roman vatandaşlara dizi hakkındaki görüşlerini sordu.

Diziyi çok sevdiklerini ve gerçekçi bulduklarını söyleyen Roman vatandaşlar özellikle roman mafya lideri ‘Kartal’ karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu’nu çok seviyorlar.

Bu Sabah Programı ekibinin Üç Kuruş dizisinin çekildiği mahallede roman vatandaşlarla yaptığı röportajı aşağıda izleyebilirsiniz;