Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde bu hafta büyük olay var!

Kardeşlerim dizisinde bu hafta büyük olay var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin cumartesi akşamları izleyiciyi ekrana kitleyen dizisi Kardeşlerim’de bu hafta çok gerilimli sahneler izleyiciyi bekliyor. Dizinin en renkli sahnesi ise hiç kuşkusuz kostüm balosu olacak.

Geçen sezon reytinglerde liderliği elden bırakmayan ancak bu sene tahtını TRT 1 dizisi Gönül Dağı’na kaptıran Kardeşlerim heyecanından hiçbir şey kaymetmedi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde şunlar olmuştu:

Doruk, Akif’in tüm baskısına rağmen kendi ayakları üzerinde durmak için çabalarken, Ömer çekiliş parasını alan Şengül’e çok öfkelenmiştir. Nebahat’ın, Suzan’ı şaşırtacak bir teklifte bulunması hiç beklenmedik sonuçlar doğururken, Kadir de Melisa’yı şaşırtan bir hamle yapar. Harika’ya jest yapmak için daha çok para kazanmak isteyen Oğulcan bulaştığı işin gerçek yüzünden habersizdir.

Kardeşlerim dizisinde bu hafta büyük olay var! 7

Bu hafta yayınlanacak 27. bölüme ise okulda düzenlenen maskeli balo damgasını vuracak. Okulda bir maskeli balo düzenlenecek ve balonun kral ile kraliçesi seçilecek. Ancak izleyicilerin, baloda kral ve kraliçesi seçilecek isimler konusunda fikri ortak: Asiye ve Doruk olacak.

Burcu Su Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran tarafından canlandırılan Asiye ve Doruk dizinin en sevilen çifti. Ancak son derece yumuşak ve naif karakteriyle bilinen Asiye’nin son bölümlerde ön plana çıkan hırçınlığı izleyicinin büyük tepkisini görüyor.

Dizide izleyicilerin tepki gösterdiği bir başka nokta da hikayedeki değişim. Anne ve babasını arka arkaya kaybeden dört kardeşin dram yüklü hikayesini anlatan dizi ikinci sezonda daha çok liseli çiftlerin aşk hikayesine dönüştü. Bu duruma tepki gösteren izleyici dizide yine dram görmek istediğini belirtiyor.