Ana sayfa Sosyal Medya Romantik dizilerin adamı Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinde ajana dönüştü! Peki başarılı oldu mu?

Romantik dizilerin adamı Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinde ajana dönüştü! Peki başarılı oldu mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, 2012 yılından bu yana sektörde yer alan başarılı bir isim… Uzun yıllardır izleyicileri farklı karakterlerle farklı duygulara sürükleyen oyuncu, şimdilerde ise TRT1 ekranında Teşkilat dizisinde yer alıyor.

Teşkilat ekrana çok iyi başlangıç yaptı. Son yılların en iyi reyting başlangıcına imza atması da ilginin ve beklentinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyordu. Dizinin ilk bölümü beğeni topladı, sosyal medyada “Bir diziden daha fazlası” şeklinde yapılan yorumlar da haksız değildi.

Milli İstihbarat Teşkilatı desteği ile ortaya çıkan proje, MİT’in yeni yerleşkesinden görüntüler içermesiyle de oldukça anlamlıydı. Ülke gerçeklerine yönelik çeşitli mesajların da bu dizi üzerinden verilmesi çok da hatalı bir durum değil. Aslında birçok kişinin de bu tür mesajlara ihtiyacı var.

Peki dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul nasıldı? Kurt Seyit ve Şura’da Yusuf, Beyaz Karanfil’de Başar, Medcezir’de İnanç, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yağız ve Afili Aşk’ta Kerem olarak iz bırakan oyuncu, romantik dizilerin ismi olarak da öne çıkmıştı.

Romantik dizilerin adamı Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinde ajana dönüştü! Peki başarılı oldu mu? 2

Ancak Teşkilat dizisinde bir aksiyon yapımında ve bir ajan olarak yerini alıyor. İzleyiciler Çağlar Ertuğrul’un başarılı bir performans sergilediğini ilk bölümden sonra sosyal medyada yaptıkları yorumlarla gösterdi. Yani oyuncu bu işi izleyici gözünde başarıyla yapabiliyor ve ilgi de görüyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da yaptığı değerlendirmede genç oyuncuyu iyi bulduğunu şu sözlerle ifade etti:

Serdar (Çağlar Ertuğrul) karakteri için ev ahalisi, “Romantik komedi dizilerinde oynuyor, bakalım nasıl olacak?” dedi. Hali, tavrı ile bu rolün altından kalkmış intiba verdi. O muzip bakışları da renk katmış hatta rolüne.