Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde senarist mesajı verdi, yeni dönem başladı!

Sadakatsiz dizisinde senarist mesajı verdi, yeni dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi, sezonun başarılı işlerinden birisi olarak öne çıkıyor. Geçen sezon başlayan ve büyük de ilgi görmeye devam eden dizi bilindiği üzere BBC yapımı olan Doctor Foster’ın yerli uyarlamasıdır…

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen başrollerde yer alıyor. Dizinin hikayesine yönelik olarak son dönemde yapılan eleştirilerin ardından, senaryoda önemli değişimler olacağına yönelik ilk işaretler geldi. Dizinin 8 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan 42. bölümünde, Aras karakteri Asya’ya evlilik teklif edecek.

İkinci sezonda hikayeye dahil olan Berkay Ateş, dizide önemli bir değişime neden olmuştu. Aras’ın evli olması ve Asya’nın daha önce Derin’in yaptıkları gibi evli bir adam ile ilişki içinde olma durumuna düşmesi izleyicilerden tepki aldı.

Sadakatsiz dizisinde senarist mesajı verdi, yeni dönem başladı! 51

Dizinin 42. yeni bölümünde Asya’nın Aras’ın evlilik teklifine ne yanıt vereceği merakla bekleniyor. Ayrıca Asya’nın oğlu Ali’nin sert yaklaşımı da dizide heyecanın artacağını gösteriyor.

Sadakatsiz 42. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Aras, Asya’ya evlenme teklif ediyor. Bunu gören Ali’nin öfkesi ise giderek daha da yıkıcı bir hal almaya başlıyor! Volkan da Ali’nin öfkesini yatıştırmak yerine ortalığı alevlendiriyor. Peki Asya, Aras’la evlenecek mi? Ali, bu duruma engel olabilecek mi?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.